reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam wszyskiech po 2 tygodniach przerwy.W koncu mam dostep do neta i telewizora:)No i w koncu mamy swoje gniazdko,troche remonciku było,pyłu i smrodu farby ale teraz zostało sprzatanie i urzadzanie:)

Dziewczyny mam pytanie,robiłam obciazenie glukoza 50 i po godzinie mam wartosc 8,04 wartosci referencyjne 3,89- 6,4 .w jakis dziwnych to wartosciach podane,ale widac ze mam za duzo tej glukozy:( czy któras miała moze tak zapisane,i moze powiedziec cos wiecej na ten temat??na pewno kaze mi robic 75 bleeeee

reklama
ja tez sie witam, choc na bb siedzialam krotko przed 9 ale szybko sniadanko poszlam zjesc bo mialam lekki "odlot" cukier na czczo 42:( masakra tya hipo mnie wykonczy a jadlam na kolacje 2 krokiety!! po malu dochodze do siebie ale ledwo sniadanie sobie zrobilam;/

Witam Dziewczynki:-)

Pogoda u nas dzisiaj kolejny dzien jesienno-zimowa:-( Od wczoraj na zmiane: deszcz i deszcz ze sniegiem, do tego zimno brrrrr

Dzisiaj jednak nastroju mi aura nie popsuje bo mam wizyte u ginka i zajrze co tam u maluszka:-)

Miłego dnia:-)

Malta super z tą wizytą..daj koniecznie znać co i jak:-)
klaudoss TY to Kochana uważaj na siebie bo takie "odloty" nie sa przyjemne...ja często rano tez sie slabo czuje i tak bez sil, ale nie kotroluje cukru...mam nadzieje, ze to nie ta hypoglikemia:-/ bo to chyba groźne może być dla mnie i dzla dziecka??

Ja usg 4d mam jutro:-) też już przebieram nózkami z niecierpliwości:-)

Witam wszyskiech po 2 tygodniach przerwy.W koncu mam dostep do neta i telewizora:)No i w koncu mamy swoje gniazdko,troche remonciku było,pyłu i smrodu farby ale teraz zostało sprzatanie i urzadzanie:)

Dziewczyny mam pytanie,robiłam obciazenie glukoza 50 i po godzinie mam wartosc 8,04 wartosci referencyjne 3,89- 6,4 .w jakis dziwnych to wartosciach podane,ale widac ze mam za duzo tej glukozy:( czy któras miała moze tak zapisane,i moze powiedziec cos wiecej na ten temat??na pewno kaze mi robic 75 bleeeee

Witamy Cię, fajnie że już masz kontakt ze światem :-D

No u nas już była ta ciepła woda, ale się ucieszyłam, bo przynajmniej włosy mam świeże - a jak już włosy ok, to połowa sukcesu
Idę się ubierać, faktycznie pogoda suuuuper, pomimo, że głosili deszcz

Malta i aniwar - powodzenia na wizytach dzisiejszych i jutrzejszych :-)
ja zaraz zabieram się za obiadek - dzisiaj karkówka, ziemniaczki i surówka; a zupka ogórowa została z wczoraj:-)

Dziewczyny, na TVN Style leci wlasnie powtorka tego angielskiego dokumentu o kobietach w ciązy.

Fajnie pokazane sa przyszle mamusie w wieku od 15 do 45 lat:-)
Polecam

Malta, dzięki za info. Właśnie sobie oglądam:)

Kochane! Nie było mnie cały weekend, bo byłam w szkole i tyle napisałyście, że masakra. Musiałam z 15 stron w głównym wątku opuścić. Przyznaję się bez bicia:-(

Byłam dziś na morfologii i glukozie (75g). Wypiłam na raz, bo myślałam, że tak będzie najlepiej. No i zwymiotowałam wszystko po 15 minutach... Jutro powtórka z rozrywki.

Idę oglądać ten program na TVN Style. Później ponadrabiam resztę postów:-)

Ja się zaraz zbieram, ale dzień mam do bani a ledwo się zaczął, może się wszystko jakoś ustatkuje....
mam ochotę wszystkich pozabijać!!
Wam krzywdy nie zrobię, ale wolę chyba sobie pójść i nie roznosić złych fluidów
Oby mi wyszedł ten spacer z koleżanką na który się wybieram....

Odezwę się jak już wrócę , papapapa buziaki dla wszystkich

reklama
Do góry