reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

to ja będę miała chyba z 8 sztuk w rozmiarze 56 (PAJACE). wiem, że nie na długo starczą, ale uparłam się, bo przy synku wogóle nie miałam tego rozmiaru i mały topił się w 62, a jak urodził się to miał 58cm. i nie podobało mi się że ciągle mu te stópki wiszą...

batonik - współczuję i trzymam mocno kciuki!!!! musi bbyć dobrze! - tak jak dziewczyny piszą - możesz bez problemu donosić ciążę.
zdawaj relację jak leci i co u Was. mam nadzieję, że nie będziecie musieli być za często w szpitalu. przytulam.

lecę spać. dobrej nocki.

reklama
Aniwar - mąż dziś do nich dzwonił w sprawie łóżeczka, mówil im że ponad 2 tyg temu poszło zamówienie, posprawdzali wszystko i podobno dopiero dziś wysłali, i że w tym tygodniu powinno być:( jestem zdenerwowana, bo gdybysmy zamawiali w ostatniej chwili to mielibyśmy zonka!
W dzień kiedy zamawiałam łóżeczko i robilam przelew pon (25.X) specjalnie zadzwoniłam i zapytałam ile będzie szlo, to mi powiedzieli do 5 dni roboczych, więc liczyłam że tak będzie, ale jak już zleciał kolejny tydzień i nic, teraz jak nie dojdzie do pt to .... ale komentarz mu wystawie... mam nadzieje, ze chodziaż zawartość będzie OK???

DOBRANOC :-)

blondi to faktycznie ten sprzedawca nieodpowiedzialny, bo tak jak piszesz jakbyście zamawiali z dwa tygodnie przed porodem to teraz nie mielibyście gdzie dzidziusia połozyć....z resztą inaczej mówil na poczatku a inaczej wyszlo...i to nie kosztuje mało kaski....parażka niektórzy Ci sprzedawcy.

Witam się z Wami z niezbyt dobrymi wiadomościami :-( niestety rokowania na wyjście ze szpitala są nikłe bo wykryli u nas cholestazę :-( nie wiem co będzie dalej na razie psychicznie nie mogę dojść do siebie w piątek mają powtórzyć badania biochemiczne krwi :-(

Trzymaj się kochana, jesteśmy całym serduszkiem z Tobą i Twoją dzidziunią :)

Ja się zastanawiam czy w niedzielę odwiedzić tą moją psiapsiółkę. Bo w czwartek wyjeżdżamy do mojej rodziny do Piły i chyba w sobotę wrócimy. Rozmawiałam z mamą dzisiaj i ona mówi, że nie powinnam mieć obaw a mi jakoś głupio z brzuchem jechać do niej jak ona miała dzisiaj zabieg... Pewnie do niedzieli wyjdzie ze szpitala, nic dzisiaj nie pisała do mnie, jutro z rana się do niej odezwę... Oni mają już jedną córeczkę, 2.5 roczku ma Agatka i mieli problemy u niej z bioderkami, dopiero jak miała 1.5 roku to wyjęli ją z gipsu, przeszła mała naprawdę koszmar... Kilka razy jej gips zmieniali, na wyciągu 2 miesiące leżała i rozciągali jej te biedne stawy... Teraz już biega jak szalona. Jak im powiedzieliśmy, że spodziewamy się dziecka to też się napalili i udało im się po 3 miesiącach... Tak mi ich szkoda, wczoraj ten sms - po prostu szok...

Aniwar - mąż dziś do nich dzwonił w sprawie łóżeczka, mówil im że ponad 2 tyg temu poszło zamówienie, posprawdzali wszystko i podobno dopiero dziś wysłali, i że w tym tygodniu powinno być:( jestem zdenerwowana, bo gdybysmy zamawiali w ostatniej chwili to mielibyśmy zonka!
W dzień kiedy zamawiałam łóżeczko i robilam przelew pon (25.X) specjalnie zadzwoniłam i zapytałam ile będzie szlo, to mi powiedzieli do 5 dni roboczych, więc liczyłam że tak będzie, ale jak już zleciał kolejny tydzień i nic, teraz jak nie dojdzie do pt to .... ale komentarz mu wystawie... mam nadzieje, ze chodziaż zawartość będzie OK???

DOBRANOC :-)

Daj znać jak tylko dojdzie, oby było dobre - kurczę no , skoro chcą mieć pozytywny komentarz, niech Ci dadzą zniżkę za zwłokę ;-D
am tak to wystaw im zły....
ileż można czekać

Też już się kładę - dobranoc papapapa

Batonik bedzie dobrze. fajnie masz, że Twój gin pracuje w tym szpitalu, to sie lepiej Toba zajmie. Mnie tez wszystko swedziało i dlatego poszłam do szpitala to mnie dr Koch wysłał do szpitala zakaźnego i wogóle sie ta moja wysypka nie przejeli a po porodzie na obchodzie wielokrotnie zgłaszałam i nic. Juz kiedys pisałam, że ta wysypka utrzymywała się jeszcze 3 tygodnie po porodzie i swędziało okropnie.
A i jeszcze chciałam sie zapytac...bo niektóre ubranka np body mam 56 ale przylozyłam je do ubranek 62 i one są w zasadzie takiej samej wielkości tylko na metce inny rozmiar...noi sama już nie wiem jaki to rozmiar czy 56 czy 62....dla mnie sa malutkie ale ja nie mam doswiadczenia z niemowlakami i moze okażą się za male albo za duże i juz sama nie wiem co robić...czy dokupywac 56 czy nie...bo jak beda za duze to potem sie okaże że nie mam na poczatek w co ubrac dzidzi....i juz siezagubiłam:-(
No twoim miejscu bym nie dokupowała mniejszych, bo można rękawki podwinąć, a na pajace czy śpioszki założyc skarpetki i będzie ok. Każdy producent ma inną rozmiarówkę i własnie moze się okazać że rozmiar 56 równa sie rozmairowi 62 u innego producenta.

ja juz mówie dopbranoc, pa, pa

reklama
No ja idę pranie wywiesić bo jeszcze dzisiaj musiałam wstawić coby moje ogrodniczki wyschły mi na wyjazd :)
Dobranoc dziewczynki, miłych snów :)

Do góry