reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

zależy od sklepu ja np musiałam dopłacić za adaptery/bazę musiałabyś zadzwonić do danego sklepu i się spytać bo w każdym sklepie jest inaczej jeżeli na stronie internetowej w sklepie masz do wózka dodatki i jest tam do wyboru baza/adaptery to jest podany koszt dodatkowy..najlepiej zadzwoń do sklepu bo ja mówię jak ja miałam przy kupowaniu swojego wózka

reklama
Ostatnia edycja:
U mnie na balkonie się wietrzą pościelki co teściowa uszyła i jeszcze piorę dodatkowo poszewki i ochraniacze do łóżeczka :-)
tak z nudów

Dziewczyny ostatnio mnie korciło, żeby okna umyć....
Szkoda, że już nie mogę..
zlosc2_%28www.e-gify.pl%29.gif

blondi odezwij się po wizycie koniecznie

Kurcze dziś całą noc nie spalam a wiecie, że jak zasnęłam o 5tej do pospałam do 9tej i normalnie jakaś wyspana jestem:-)
claudia - napewno się odezwę, juz się doczekać nie mogę :-)

Wiecie dlaczego jak się chodzi panstwowo to robią tylko 3 USG w ciąży ?
Położna mi mówiła, że tyle mają refundowanych UsG dla jednej kobiety ...
Ja chodzę prywatnie i mam robione co wizytę, co 3 tyg, i jestem spokojniejsza, że lekarz wszystko pomierzy, sprawdzi itp., początkowo mialam zagrożona ciąże i ja osobiście bym się niepokoiła gdybym miała co 3 m-ce usg :-(

Hej dziewczyny,

Ja nie mam znowu na nic siły:((( Płakać mi się chce, pochodziłam trochę po mieszkaniu i brzuch mi się twardy zrobił. Nie wiecie, co to może oznaczać, czy to są te skurcze przepowiadające? Bo juz sama nie wiem czy się schizować, a ostatnio wieczorem prawie codziennie mi twardnieje:(

Kurcze dziś całą noc nie spalam a wiecie, że jak zasnęłam o 5tej do pospałam do 9tej i normalnie jakaś wyspana jestem:-)
claudia - napewno się odezwę, juz się doczekać nie mogę :-)

Wiecie dlaczego jak się chodzi panstwowo to robią tylko 3 USG w ciąży ?
Położna mi mówiła, że tyle mają refundowanych UsG dla jednej kobiety ...
Ja chodzę prywatnie i mam robione co wizytę, co 3 tyg, i jestem spokojniejsza, że lekarz wszystko pomierzy, sprawdzi itp., początkowo mialam zagrożona ciąże i ja osobiście bym się niepokoiła gdybym miała co 3 m-ce usg :-(

Ja mam USG kiedy jest to konieczne...
U mojego lekarza miałam 2 razy a u innego też 2 w 13 i 20 tygodniu ciąży
Następne będę mieć dopiero 25 października, nie mogę się doczekać, ale już się nauczyłam być spokojniejsza i cierpliwsza niż wcześniej....

a tez chodzę prywatnie

moniaivoy mozliwe że to skurcze przepowiadajace ale to nomalne i nie masz sie co martwić, poprsotu sie połoz jak Ci twardnieje. Na tym etapie ciąży to nic strasznego. Tak powiedziła mi ostatnio ginka. Mi tak zaczal twradniej około 26 tygodnia i wtedy przepisała mi tabletki.

claudia 25 listopada:-D

Hej dziewczyny,

Ja nie mam znowu na nic siły:((( Płakać mi się chce, pochodziłam trochę po mieszkaniu i brzuch mi się twardy zrobił. Nie wiecie, co to może oznaczać, czy to są te skurcze przepowiadające? Bo juz sama nie wiem czy się schizować, a ostatnio wieczorem prawie codziennie mi twardnieje:(
kochana to przepowiadajace- jak masz no-spe to sobie zazyj.

mnie dzisiaj znowu boli brzuch miesiaczkowo i w pakiecie gratis zoladek- ale mysle ze to tez przepowiadajace..
dzisiaj musimy zrobic male zakupy na karte kredytowa bo plakac mi sie chce jak czuje glod, skreca mnei strasznei otwieram lodowke- a tu swiatlo.. i alternatywa jest herbata z cukrem.. masakra..

moniaivoy mozliwe że to skurcze przepowiadajace ale to nomalne i nie masz sie co martwić, poprsotu sie połoz jak Ci twardnieje. Na tym etapie ciąży to nic strasznego. Tak powiedziła mi ostatnio ginka. Mi tak zaczal twradniej około 26 tygodnia i wtedy przepisała mi tabletki.

claudia 25 listopada:-D

no tak, kurczę już listopad,
zlosc15_%28www.e-gify.pl%29.gif
jak ten czas leci....
mało go zostało

reklama
Ja mam USG kiedy jest to konieczne...
U mojego lekarza miałam 2 razy a u innego też 2 w 13 i 20 tygodniu ciąży
Następne będę mieć dopiero 25 października, nie mogę się doczekać, ale już się nauczyłam być spokojniejsza i cierpliwsza niż wcześniej....

a tez chodzę prywatnie

25 listopada Kochana:) czyli 15 dni jeszcze ;-)

A Twój lekarz ma USG w gabinecie na każdej wizycie??

Barszczyk czerwony się gotuje do 14tej powinno wszystko zmięknąć :-) tylko uszka z zamrażarki wyciagne, ugotuje i gotowe :-)

Ostatnia edycja:
Do góry