reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej dominika81 jesteś ?:) mam pytanie dotyczące twojego ostatniego przepisu na cisto bez miksera:) mianowicie, nie mam w domu cukru, nie używamy w ogóle praktycznie, ale za to mam cukier puder:p i czy taki też się nadaje..? dziewczyny, może któraś z was wie? plisssss:* pomóżcie:)

reklama
damqelle trzymaj się kochana...

monika niestety nie wiem, co ci napisać, nie znam się na tym :zawstydzona/y:nie wiem jak to jest z oczami....

tonia miłego odpoczywania ;-)

ooakato
, nie możesz zwrócić tej paczki z ciuszkami??

ja to też mam dzisiaj jakieś bóle , ledwo szłam po schodach jak do domu wracałam

Zupka się już gotuje
a co do łóżeczka jeszcze mam spooooro czasu heheh
dzisiaj dostałam kołderkę akurat , więc mam już dwie kołderki jedną poduszkę 2 poszewki na kołderki, 2 na podusię i 2 ochraniacze........
a teściowa szyje prześcieradło

ale naskrobałyście, poczytałam, le nie spamiętałam wszystkiego i tak....
muszę poodpoczywać przed kolejnym spacerkiem , ale nie wiem czy na miasto to sie autobusem nie wybiorę ....

a do nas przyszła w końcu kołyska dla malutkiej, musiałam poprosć kuriera aby rozpakował bo z tymi koszami z wikliny może być różnie. Zadowolona jestem bardzo z tego zakupu.

Już jest moja mama, przy okazji ciasto przywiozła ŚMIETANKOWCA, którego uwielbiam. Tak więc ja spokojnie mogę sobie leżeć bo Marcyś babcię do czytania bajek zapędził.

a ja właśnie nadaję z wyrka.

Pokręciłam się trochę po mieszkaniu i dopadły mnie strasznie bolesne skurcze i to nawet dosyć regularne. Tak więc rzuciłam wszystko, łózio, nospa i odpoczynek. Przecież o 15 ślubowanie mojego przedszkolaka, muszę pójść!!!!! :szok::szok:

tonia tak trzymać! :blink:

Fogia - wrzucę drzewo na naszą twórczość. Ojjj... mam i fany pomysł. Nie wiem czy wypali jeszcze przed porodem - ale spróbuję
:-)suuuper:-) ja ostatnio robiłam porządek w swoich pierdółkach do dekupażu, wyszywanek, scrapu itp. i aż się sama zdziwiłam ile ja mam tego wszystkiego. Tylko siadać i robić.

mój mąż właśnie zagryzł kwaśny bigos nutellą, a teraz siedzi i się zastanawia kto z nas dwojga jest w ciąży :happy::happy::happy:

My z wikunią już zjadłyśmy zupkę :) Koleżanka już poszła, pogadałysmy troszkę :)

Ookatkaoo z tego co wiem, to jak kupowałas na allegro masz możliwość zwrotu towaru do 14 dni bez podania przyczyny. Ja też kidyć kupiłam i nie byłam zadowolona i zwróciłam towar, babka kasę oddała i było ok.

Ja torbę spakuję na początku grudnia. :)

reklama
Do góry