modlicha83
Fanka BB :)
Na tvn style jest o dzieciach "tyranach", jakbym o Tomka siostrzenicy oglądała..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny.
Mam takie pytanie czy któraś z Was zastanawiała się już nad szczepieniami Maluszków, głównie chodzi mi o te dodatkowe typu rotawirusy czy pneumokoki. Bardzo proszę o Wasze opinie bo robią mi wodę z mózgu
Życze wszystkim dobrego samopoczucia i jak najmniej dolegliwości
hej ..
my szczepilismy starszego tymi kojarzonymi .. kupywalismy INfanix Hexe, i rotarix, ... kojarzone ( by miał mniej wkuc poprostu... ) a rotarix.. sie zdecydowalismy by jednak nie miał tej grypy... albo łagodniej przeszła.. co do pneumokoków.. to nam pediatra odradziła.. niepamietam dokładnie co mówiła.. w kazdym razie chodziło o to ze jak szczepimy od rotawirusu to raczej na pneumokoki nie zachoruje.. a w Tv jest na to nagonka.. w kazdym razie ( ja nie radziłam sie jej czy mam podawac kojarzone szczepionki i czy podac od rotawirusa )
damqelle... ja mam tez lekarke która jest anty lekowa( chwała jej za to) ja tez jestem antywiec sie dobralismy.. mojego małego to widzi na bilans wczesniej widziała czesciej bo szczepienia no chyba ze juz tak przeziebiony ze domowe sposoby niedziałaja i ide po jakis syropek.. albo by gardło obejrzała..