reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

to w takim razie na spokojnie później jej poszukam,mąż i tak będzie pewnie miał stresa jak będę w szpitalu i jemu przypadnie ubranie pościeli i przygotowanie łóżeczka dla małej, nie będę go dodatkowo stresowała jeszcze karuzelą :-)

z ochraniaczem też się zastanawiałam co by tu zrobić a pomysł z zagięciem rewelacyjny :-) dzięki monia

reklama
Noo pomysł z ochraniaczem super, rzeczywiście jak est założony tak jak powinien to dzidzi nie było by widać;/
Apropo stresów naszych ukochanych. Jak układałam ostatnio ubranka w szafce to przy każdym rodzaju ubranek na półce jest naklejka z podpisem- coby chłop wiedział gdzie co leży i nie zadawał pytań w stylu "a pajacyk to jak wygląda";-) ja myślę, że panowie spokojnie sobie dadzą radę jak nas nie będzie te kilka dni, ale wiadomo, że trzeba im pomóc odnaleźć się w tacierzyńskiej rzeczywistości.

Mam nadzieję, że Wiki jutro zaraz po egzaminie postanowi wyjść:) Nie uśmiecha mi się bieganie do szpitala w poniedziałek- albo leżenie na patologii;/ A jak się nic nie rozkręci do poniedziałku to pewnie tam skończę i będę kwitła w szpitalu.

Swoją drogą kupowałyście dzieciom jakieś zabawki?? Ja nic nie kupowałam, ale wszystkim potencjalnie odwiedzającym powiedziałam, że właśnie zabawki mogą przynosić:) Bo u mnie jest taka tradycja, że odwiedzający zawsze muszą przynieść jakiś drobiazg.
ja zrobiłam dokładnie tak samo. kupowałam to co niezbedne dla mojego dziecka - zabawki niech kupia goscie. karuzelki nie mam, ani maty edukacyjnej. mate zazycze sobie z pracy, maz dostał piniadze - kupimy jakis fajny i bezpieczny fotelik samochodowy

Witam się nadal nie rozpakowana...

Biedna Ariska - kochana modlę się za Michasię oby wszystko się dobrze skończyło

Juto idę do szpitala na KTG, ale co z tego... Chodzę już tam od tygodnia co 2 dni i cały czas mnie odsyłają doi domu.. :(

Farbka ja mam to samo ale dzisiaj jak byłam to gin mi powiedziała że jak do poniedziałku się nie rozkręci to w poniedziałek już mnie zostawią w szpitalu, dlatego proszę tego mojego upierdliwca żeby już się zebrał i wychodził.

W końcu nas luty zastanie:baffled:

Ulkan [/B]- może sprzedawaj nadwyżki produkcyjne? :-D

Monia, a wiesz, że mi mąż też to proponuje. Tylko się śmieje, że na allegro nie ma odpowiedniej kategorii;)

Claudia - ja podaję te witaminy. Wojtek nie ma po nich nieprzyjemności, chociaż strasznie się buntuje, jak mu wtykam łyżeczkę do buzi;)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
samanta możesz z tym poczekać, takie małe dziecko nie potrzebuje karuzeli :-)
może Ci ona na początku tylko przeszkadzać :-)

jumabe , to fajnie, ja małemu jutro zaczynam dawać Cebion, ale to chyba będę bezpośrednio do buzi kapać, bo jak tu inaczej dać krople takiemu małemu dziecku ?

złotko z podpisaniem ciuszków super pomysł :-D
mojemu jak powiem żeby przyniósł body to się na mnie patrzy jak na wariatkę
chociaż już go nawet uczyłam co jest co

damqelle dobrze pisze niektóre rzeczy mogą kupić znajomi, moi się pytają co chwilę co mi trzeba i wiem że karuzelkę mam dostać :-)

.......................................

mój mały leży, ale coś zasnąć nie chce...
maruda z niego dzisiaj, ja idę pościelić łóżeczko i może jakiś film obejrzę z moim, jak Michał pozwoli:sorry:

Monia-t, godne rozważenia;D Akurat zarobię na wkładki laktacyjne;)

Claudia - mi lekarz kazał rozcieńczać (na ulotce też tak pisze). Ja wyciskam na łyżeczkę trochę mleka i do tego daję 4 krople Cebionu i z tym do buzi.

reklama
Do góry