reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Hej! Ja też zaglądam, bo mała jeszcze śpi po spacerze :) W ciągu dnia też zazwyczaj śpi po 30-40 minut co 3h, ale jak dla mnie to bardzo dobrze, bo mam odpoczynek, a i ona nabiera sił i budzi się wesoła i gotowa do zabawy :)
Mój mąż pojechał w delegację, a ja przyjechałam do mamy, żebyśmy same z Klarą nie siedziały. Są tu do pomocy dwie ciotki, babcia i prababcia, więc ja sobie odpoczywam przez tydzień :)

Moja Klarcia długo trzyma główkę w górze, ale nie lubi leżeć na płaskim, za to uwielbia na moich kolanach, tak żeby zwisały jej rączki i nóżki. Jak ją kładę tak po jedzeniu to fajnie gazy odchodzą i ładna kupka wychodzi :)

reklama
Ja używam pampersów i gaga (z tesco). Na początku nie podobało mi się, ze gaga jest taka sztywniejsza ale widzę, że nic się z dupką nie dzieje a przesikany jest tylko wtedy gdy go za słabo dopnę. Na noc zakładam jednak tylko pampersy. Zastanawiałam się kiedyś nad babydream ale się nie odważyłam. Natomiast podkłady babydream kupiłam raz i nigdy więcej tego nie zrobię, tak samo z chusteczkami nawilżanymi.

Ja próbowałam dada premium, ale jakoś mi nie podpasowały ... Czasem górą wylatywało no i są takie grube... Dla mnie do zakładania dużo lepsze Pampersy i stwierdziłam, że do póki mnie stać to dla swojej i Klarci wygody będę używać właśnie Pampersów.

Ja używam pampersów i gaga (z tesco). Na początku nie podobało mi się, ze gaga jest taka sztywniejsza ale widzę, że nic się z dupką nie dzieje a przesikany jest tylko wtedy gdy go za słabo dopnę. Na noc zakładam jednak tylko pampersy. Zastanawiałam się kiedyś nad babydream ale się nie odważyłam. Natomiast podkłady babydream kupiłam raz i nigdy więcej tego nie zrobię, tak samo z chusteczkami nawilżanymi.
ja jestem z babydream zadowolona
i z chusteczek też :-)

Klaudos--- no to pewnie Ci juz nie spadną .. bo mi tez nic sie nie zmniejszyły..:/ tylko ze akurat ja bym wolała mniec akurat w tym miejscu mniej:) duzo mniej... a powiedz jak przestałas Karmic to Ci sie pokarm przepalił( tzn ze bolały cie piersi czy nie) bo kurcze mnie nic nie bolą i nie bolały.. i niewiem czy mi sie przepalił.. czy jeszcze niee.. a jak nie to kiedy ma zamiar ..

hej hej:)
My juz po spacerku, mala jeszcze dosypia wiec mam chwilke.
Od poczatku uzywam tylko pampersow wiec nie moge sie wypowiedziec co do innych firm.
Tak sie czasami zastanawiam wlasnie, ktora z naszych stycznioweczek pierwsza zajdzie w kolejna ciaze:)

claudia4you - spałam jak zabita po całym dniu między dzieciakami moimi :) Najgorsza jest ta myśl, że o 4 pobuda... ale jest już ok bo szybko się najada i w sumie to budzę się z cyckiem obok niego a on spokojnie kima dalej :)

klaudoos
- ale elegancko sobie Szymek jeździ :)

My wróciliśmy z placu i dziewczyny wcięły po 2 talerze pomidorowej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My po zakupach, meble chyba wybrane: Meble Wójcik - Program PELLO
chociaż nei wiem do końca.

Co do pampersów to używamy pampers i chusteczki też, kupujemy w promocji 6 paczek chusteczek za 25 zł, więc się opłaca:)

rusałka- ja też po pco, widzę że jest nas sporo:)
biała- ja też już nie karmię ale mi nic nie kapie ani mnie nie bolą po prostu zniknął:dry:
klaudos- to już wprowadzasz, fajnie ja już nie mogę się doczekać, choć myslałam że trzeba czekać do skończenia 4 miesiąca

reklama
Do góry