Anastazzja
Fanka BB :)
dziewczyny...faceci są niepoważni...wasi z godzinami powrotów do domu..mój z odpowiedzialnością...wiecie na co on kiedyś wpadł?
że po co kupować tak wcześnie wyprawkę...że on wszystko kupi jak ja w szpitalu będę

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co z tego, ze zima bedzie, i pewnie snieg i mroz beda napieprzac i to sporo, nie? :-)mój chciał Hankę tylko w pampersie i rożku trzymać![]()

jeeeny....co my z tymi chłopami mamy...ale wiem jak się będę w sobotę wkurzać...bo auchan jest daleko (on dziś był tam, bo miał szkolenie)..no i jeszcze po drodze przebudowy są....okres przedświąteczny...jeeeny...ja to widze tak :> skoro mial napisane, podkreslone i zawalil - to niech teraz sam sie stara to odkrecicjasne...przecież z ciuszków i tak wyrośniea w ogóle najlepiej to wszystko używane kupić...łącznie z pampersami
jeeeny....co my z tymi chłopami mamy...ale wiem jak się będę w sobotę wkurzać...bo auchan jest daleko (on dziś był tam, bo miał szkolenie)..no i jeszcze po drodze przebudowy są....okres przedświąteczny...jeeeny...