Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
złe jest jak przekracza 140/90, tzn jeśli jedna lub druga wartość... gorsza jest ta druga ... jednak jeśli to było jednorazowe to się nie przejmuj, mi się utrzymywało podwyższone, więc teraz biorę leki i jest ok, a Tobie raz mogło skoczyć z emocji, z jakiegoś stresu ... ale jakby co do jutra możesz spokojnie poczekać - tragedii nie masz z tym ciśnieniemwiecie jak to może z ciśnieniem w ciązy- czy jak jest podwyższone trzeba szybko reagować? bo ja jutro mam wizytę i nie wiem czy czekac czy dzwonić do dr...wczoraj wieczorem miałam 146/82 a dziś rano 137/76spróbuję się może zdrzemnąć jeszcze, może się obniży
Oceanica - synek mojej kuzynki śpi praktycznie tylko na brzuchu od drugiego miesiąca życia (teraz ma pięć). Szkoły są różne.na pewno większe ryzyko kłaść wcześniaka lub dzieciaczka nałogowych palaczy na brzuszku do spania (w obu wypadkach słabiej pracujące płuca). Dodatkowo położna nam mówiła, że kiedyś dzieci się dusiły na brzuszku przez te wszystkie puchowe podusie, które nasze babcie z entuzjazmem pchały do łóżeczek i kołysek. A, że zdrowemu dziecku spanie na brzuszku nie zaszkodzi, a wręcz pomoże, bo szybciej zacznie trzymać główkę.

Ja kupiłam taką podusię Fiki Miki Duża poduszka Klin antyalergiczna (1966640730) - Aukcje internetowe Allegro bo narazie żadnej nie chcę dawać z takich "zwykłych".
Na brzusiu to chyba dopiero jak zacznie podnosić głowkę,czy nie? Juz nie pamietam![]()