reklama

Styczeń 2012

Alka,
to tak jak ja... Niby termin na 22.01, ale jak pisałam wcześniej już miałam wizje siebie rodzącej 31.12 23.55 :-)
No ale się udało i teraz to kiedy mały się zdecyduje to mi wszystko jedno, byle za długo nie zwlekał.
Ja już od 23 zaczęłam tańczyć, bo stwierdziłam, że i tak ryzyka nie ma, a teraz wstałam i się lenie i nic mi się nie chce, jak Tobie Gosiu, no ale dzisiaj taki świąteczny dzień, więc można.
No fakt Meliska coś cicho siedzi...

reklama
Melisa jeszcze w piątek pisała ... więc albo zaczęła się u niej akcja i zrobili to cc, ale myślę, że wtedy przysłałaby jakiegoś smska, albo zwyczajnie w tym szpitalu padł net - wiecie jak to jest :)

Witam się z Wami w NOWYM ROKU:-)
Ja czuję się dziś zmęczona jak po imprezie:-D. ładnie strzelali :-)

Ale coś tak jakoś WYRAŹNIEJSZY strach mi się zrobił- "Styczeń" to tak brzmi-brrrr:-D

No dobra to która na dziś???? Jak obiecałam bedzie ode mnie niespodzianka:-p.

synek Fazerkamm chyba z tych niecierpliwych- albo prawdziwy Koziorożec- sam decyduje o sobie:-D:-D:-D

Już nowy rok więc teraz nasza kolej. Kiedy nadejdzie ten dzien? już bym chciała. Pomęcze się z 5 godzin ale już ja zobacze. w dodatku hormony we mnie buzuja. jestem zla, becze i nie wiem co chce. wszystko mnie irytuje i wkurza. tez tak macie?

Witam w nowym roku:-)
sylwester udany maly wpinal sie do konca imprezy az mie brzuch bolal nawet sobie potanczylam hihi my mielismy pidzama party wiec bylo mi wygodnie lezalam sobie jak w domku :-):-) jedyne to co mnie nerwilo to to ze kazdy pytal doslownie co 5 min jak sie czujesz na kiedy termin itd moglam kartke na plecy z info przyczepic.

teraz pozostaje nam tylko czekac :) ja mam 3 stycznia ktg i wizyte ciekawe co powie lekarz.
milego dnia ja ide dalej lezec:-)

no dotrwałysmy, ale ja znow sie powtórzę - chcę już być PO :-(:zawstydzona/y:
w najgorszym wypadku mam przed sobą jeszcze 19 dni, bo zadnych objawów ze wczesniej urodze nie dostrzegam :zawstydzona/y:

ja juz wczoraj spałam z A. po 23 :-D obudzily mnie fajerwerki, poszłam napic sie coli i znow spac, teraz wstalismy :-)

jakie plany na dziś macie dziewczyny? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry