ewelina26k
Fanka BB :)
zgadzam sie, po co jakiś poroblem na koniec. Jak juz coś to właśnie kąpiel, sex, ewentualnie sprzątanieOlej rycynowy nie przyśpieszy Wam porodu jako takiego tylko własnie wpłynie na perystaltykę jelit, a ruchy jelit mogą wpłynąć na skurcze macicy, no ale nie muszą. Pytanie tylko czy rzeczywiście warto i czy nie lepiej poczekać jak natura wszystkim pokieruje. Naprawdę zostało nam niewiele dni, więc cierpliwości, może nie ma co eksperymentować.
A moja teściowa wczoraj coś sobie ubzdurała, że jak nei poszłam w tym tyg na cc to mam przenoszoną ciąże i mnie sraszy
i też straszy, ze niepotrzebnie anybiotyk wzięłam jak jestem chora, ze teraz jak jestem chora powinni mi szybko zrobić cc a nie czekac jak chociaż trochę wzydrowieje. Na szczęście w tej kwestii bardziej ufam swojemu ginnowi, który kazał szybko brać antybiotyk (który jest akurat ten konkretny nie szkodliwy dla dziecka) niż po porodzie miałaoby przejsć to na dziecko
.Pogadaj ze swoim, żeby Ci więcej takich numerów nie robił. A jakby już maleństwo było na świecie i by dziecko obudzili-u mnie od razu wojna