Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć mamusie
dzisiaj rano pojechałam na badania bo mam zrobić morfologię i mocz. Weszłam do labolatorium i już widziałam miny tych wszystkich ludzi - ja i tak się za bardzo nimi nie przejmuję ale mimo wszystko szlag mnie trafia a przecież na drzwiach wisi kartka na czerwono wypisana że ciężarne wchodzą poza kolejnością - prawie mnie zjedli.. masakra, a o kolejkach w sklepach i autobusach nie wspomne..
och bo tak to jest z tym niby przywilejami ciezarnych. ale nie ma co patrzec na miny ludzi tylkko korzystac.dzisiaj rano pojechałam na badania bo mam zrobić morfologię i mocz. Weszłam do labolatorium i już widziałam miny tych wszystkich ludzi - ja i tak się za bardzo nimi nie przejmuję ale mimo wszystko szlag mnie trafia a przecież na drzwiach wisi kartka na czerwono wypisana że ciężarne wchodzą poza kolejnością - prawie mnie zjedli.. masakra, a o kolejkach w sklepach i autobusach nie wspomne..
Cześć stycznióweczki![]()
Zaczęłam czytać forum i moja kruszynka się ruszyłaJuż nie mam się nad czym zastanawiać
Moja Nikola mi powiedziała żebym coś napisała. W końcu ja też styczniowa mamusia jestem. Termin mam na 2 stycznia 2012 roku.
Moj mąż jest wielbicielem gry planszowych, ale takich strategicznych. Ja ze znajomymi kilka razy graliśmy w "Kolej" i chyba "osadę" i potwierdzam
zdanie Gosi, zabawa przednia. Nam gry planszowe kojarzą się tylko z monopolem, a to błąd, bo tych gier jest od groma i super z nimi zabawa.
) to wspanialy znak
rozgosc sie na forum, mam nadzieje ze ci sie spodoba i zostaniesz juz z nami.
nasze dzieciaczki sa w podobnym wiekumoj Danielek starszy o 1 dzien
)) bo termin niby na 1 stycznia
![]()