reklama

Styczeń 2012

czesc dziewczyny

ostatnio mialam troche zajec na glowie

Goska, na polowkowym zobaczysz, jedno jest pewne - jest albo dziewczynka albo chlopcem;-)

Dorotka
gratuluje coreczki, sukieneczki pojda w ruch:-D

kurczaczek
bardzo mnie cieszy, ze zobaczylas kreski. Ciesz sie ciaza i mysl pozytywnie nasza styczniowko:tak:

Alka, Anastazja jak zacznie kopac Was po zebrach to sie Wam ode chce:-pJestescie w mlodych ciazach, ja w pierwszej cos poczulam w 18 a tak mocniej w 20. W 16 tyg to lekarze i polozne mialy problem by u mnie macice zmierzyc, wiec juz o kopniakach nie wspomne.
Prawdziwych kopniakow nie doswiadczylam, bo moja cora sie tylko wypinala. Za to teraz mam boksera. Poczujecie wkrotce, musicie byc cierpliwe.

witam Darie i kame

widze, ze Marciaa ma dobre wyniki. I bardzo dobrze

reklama
dokładnie na pewno będą dobre!!

ja się tak z ciekawości zapytam... czy u Was w krajach/ w Polsce w standardzie lekarze przepisują to badania w drugim trymestrze które się robi 21 bodajże 24 tyg? ono polega na tym że widać wszystkie wnętrzności naszych dzieciątek i widać czy wszystko sie prawidłowo rozwija.. bo w razie czego można od tych tygodni już przeprowadzać operacje :)

fazerkamm u mnie /norwegia/ sie robi rutynowo, przy polowkowym usg, zreszta jedynym ktore przysluguje panstwowo

Anastazja musi Ci sie podobac i byc szczesliwa potem. Warto milo wspominac wlasny slub

Ostatnia edycja:
Beatka, gratuluję Hani!
Kurczaczek, trzymam kciuki za Was mocno zaciśnięte. Tym razem musi być dobrze :)

Ja po wspaniałym rodzinnym weekendzie na wschodzie. Pogodę mieliśmy cudną, nawet plażowanie było i kąpiele w jeziorku!

Widzę, że rzeczywiście wizytowo dzisiaj. Ja też, ale dopiero o 17-tej, już nie mogę się doczekać :)

Gośka mi gin powiedział, że a USG w 17 tyg zobaczę płeć, jak się pojawiłam i zapytałam co widać- był szczerze zdziwiony, że liczę na "wynik" w tym tygodniu :confused: teraz będę na przełomie 21/22 w piątek, ale NFZ robi tylko 4 usg więc pewnie dowiem się gdzieś w październiku :dry: no, ale "byle zdrowe było" :-p a ja tam swoje czuję, córa jak nic :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry