reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2012

reklama
tak wiem,że to kwestia gustu:) starałam się nawet postawić na miejscu mojego dziecka,ale to nie działa :) ten z dwoma pietrami chyba ma łatwiejszy dostęp,w sensie mniej ścian i z każdej strony można podejść. a ten drugi jakiś taki bardziej kolorowy mi się wydaje,no i te schody,wiem że mała lubi :)

cześć dziewczyny!!

piszecie jak oszalałe (i dobrze!!!:):)) a ja przez uczelnie mam bardzo mało czasu i siły na nadrabianie Was wieczorami:):):)

Strzyga;) ja Cię rozumiem:p ze mnie też panikara:D:D:D

Fazerka...hmmmm...mój też na ceny patrzy, ale za dużego wyboru to on nie ma:p bo jak ja coś postanowię i się uprę to muszę to mieć:p:p

a ja dziś byłam na badaniu krwi pod kątem żółtaczki:) ciekawe co wyjdzie:p aż strach się bać:p:p w poniedziałek robię na HIV no i standardowe badanie krwi, moczu i cukier (ale nie glukoza straszna jeszcze:p)

Ostatnia edycja:
Aniaa,
ja chyba wybrałabym ten drugi, wydaje mi się, że więcej w tym domu się dzieje i dzięki temu nie znudzi się Twojej córci tak szybko :) No ale decyzja łatwa nie jest.

tak wiem,że to kwestia gustu:) starałam się nawet postawić na miejscu mojego dziecka,ale to nie działa :) ten z dwoma pietrami chyba ma łatwiejszy dostęp,w sensie mniej ścian i z każdej strony można podejść. a ten drugi jakiś taki bardziej kolorowy mi się wydaje,no i te schody,wiem że mała lubi :)

musisz patrzeć co by Ci się podobało jakbyś była na miejscu córki ;-)

Mnie się osobiście podoba się ten trzypiętrowy, ma więcej mebelków. Zależy wszystko od sprawności rączek użutkowniczki bo ten dwupiętrowy jest chyba faktycznie łatwiejszy w podejściu. :happy2:
Ja już padam - dobrej nocki wszystkim. Moja mała rozrabiaka w brzuchu wierci się coraz bardziej - dziś pokopała mi żebra. Dobrze że w nocy na razie jest spokojna.

reklama
Do góry