Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właściwie to teraz nadaktywność jakaś, bo nigdy wcześniej aż tak się nie kręciło. Aż boli! I brzuch mi tak wypycha raz z jednej strony, raz z drugiej - nagram sobie chyba, bo wygląda to świetnie 
Gośka pokaż linkaDziewczyny, wiecie coś na temat wózków kinderkraft? Bo mam na oku i chyba się skuszę.
Antonufka - skończyła sie jego fascynacja rączkami to teraz korzysta z nóżek :-) nasza mała mnie dzisiaj tak mocno kopnęła że aż krzyknęłam ałaaa... :-) teraz też fikołki wyczynia w brzuchu, chyba jej kolacja smakowała i szyszki :-)
mam nadzieję, że wybaczycie.
), no i o kolana, ale wolę pochodzić na rehabilitację i znów dochodzić do siebie rok czasu, niż zaszkodzić swojemu dziecku jakimkolwiek brakiem... więc jem. Jedyne z czym się zgadzam, że powinno się ograniczać to słodycze, ale ja nie umiem wytrzymać bez choć jednego wafelka dziennie...

A! byłabym zapomniała, Melisa wyglądasz cudnie! Płaszczyk ekstra i morska suknia też mi się strasznie podoba, chętnie bym ujrzała całość![]()
Chetnie bym Ci pokazala, ale akurat mam wszystkie fotki przy stole :-) Chyba, ze znajde jakies stare zdjecie ;-)
Przynajmniej nie dobijesz mnie swoją nienaganną figurą ciążową