Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja mam dziś studiówkę jak pisałam i P. na początku przygotował tylko tosty i dostałam różyczkę i myślałam, że na tym koniec i trochę smutno mi było, bo miałam nadzieję, że gdzieś mnie zabierze...no i później powiedział, że pojedziemy do restauracji do gdańska głównego i objadłam się tak, że ledwo się toczyłam do samochodu a teraz siedzę i piję winko bezalkoholowe z ikea
Asteria...strasznie mi przykro, ale pomyśl, że masz Niunię teraz pod serduchem i nie smutaj się:*
Anastazja a widzisz.. nasze drugie połówki potrafią zaskoczyć
mój mężuś z okazji rocznicy ślubu zabrał mnie dzisiaj na lody bo wie że teraz w ciąży to mogłabym codziennie jeść
noooo...faktycznie mnie zaskoczył;D kochany P. ale byłby jeszcze kochańszy gdyby mi zrobił masaż krzyżyka
a tak btw jeśli nie wyobrażacie sobie świąt bez grzanego wina to polecam takie bezalkoholowe z ikea podgrzane w mikrofali smakuje całkiem jak mój ukochany grzaniec!
Och, a ja już na nogach. Zrobiły mi pobudke jakieś dziewczyny i nie pójdę już spać bo zwyczajnie mi się nie chce.
Mała mi od wczoraj chyba coś uciska po lewej stronie i jest to strasznie denerwujące. Taka kolka 24 na dobę. Irytuje mnie to i tym bardziej spać nie mogę.
Zaraz, jak trochę odtaję to zjem coś i nospę wezmę.
Ja również już witam-dzień dobry. Czy Wy też miałyście kiepską noc-o 2 jeszcze nie mogłam spać a o 8 już z łóżka wyszłam.Zimno w domku, ogrzewanie włączone.Chyba zaraz znowu wrócę pod kołderkę