Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie - szkoła rodzenia. Ja się idę dziś przejść do nieodległego szpitala. Muszę popytać o wszystką włącznie z ginekologiem, bo zrezygnowałam z pakietów a prywatnie nie chcę chodzić. No i szkoła rodzenia tam jest.
Dziewczyny z Warszawy - jaki szpital Was interesuje? Mój wybór padł na Madalińskiego - Szpital Świętej Rodziny. Oby udało mi się tutaj rodzić, bo blisko.
No i dzień dobry, oczywiście![]()
odstawaloz tego wszystkiego zapomniałam zapytać w trakcie badania o płeć... Pytam później, gdy się ubrałam, czy czegoś tam nie dojrzał, a on na to : no coś tam odstawało, ale nie chciałem mówić bo to za wcześnie ;-)
kochana zabierz mnie ze soba, bede posluszna i obiecuje nie przeszkadzac!! :-)lecimy razem na Majorkę i Ibizę w niedzielę,
ja mielonke ubustwialam w pierwszej ciazy. z korniszonem tak kanpki jadlamTo jeszcze nic, mnie dziś naszło na konserwę. I kupiłam sobie bułki, jakąś mielonkę i pomidory. Zeżarłam - uwaga - 3 bułeczki rozkrojone na pół, posmarowane serkiem ziołowym i na każdej kanapce - łącznie 6 sztuk - leżał plasterek mielonki i kilka plasterków pomidora. Mniam, delicje![]()