Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-( Mniejsza z tym. Koleś mi zaczyna tłumaczyć i już wszystko jasne. Pomylili się
Wysłali mi po 6 tygodniach od daty złożenia wniosku błędną decyzję, bo jednak jest, jak myślałam. Po tak długim zwolnieniu moim płatnikiem jest urząd pracy, więc powinnam tam złożyć wniosek, oczywiście wcześniej dostając odmowę z pracy. Czemu zatem do diabła nikt nie sprawdził tego przed owe 6 tygodni, tylko na pałę mi wysłali decyzję, że dostanę macierzyński z pracy i jeszcze zapewniali, że będzie ok?!!! Ręce opadają. Ok. Już wiem na czym stoję, ale na kasę to sobie jeszcze poczekam....Ciekawe ile? Co z tego, że się wkurzyłam, opierniczyłam, jak koleś skruszony przeprosił. Co więcej jutro mam tam podjechać po druk, że mi nie zapłacą, żeby móc iść z nim do urzędu pracy. Więc nie dość, że zawalili, to jeszcze sama mam sobie druk odebrać, żeby zbyt długo pocztą nie szedł
W głowie mi się nie mieści, że takie coś ma miejsce. Pewnie, jakbym się sama nie upomniała, to bym jeszcze dłuuuuugo na kasę czekała.....Szkoda słów
Trzymaj się.