elisse
Fanka BB :)
maonka masz w 100 % rację. Dla każdej z nas takie maleństwo to duże zmiany i nie ważne czy jest to pierwsze dziecko, czy już kolejne. Zawsze trzeba dopasować się do takiego maluszka.
caroline remont idzie nie tak szybko jak bym chciała. Niestety nie zawsze można go przyspieszyć. Już niedługo nie będziesz miała tej opuchlizny i w nagrodę Alę przy sobie
gosia081145 może przy narodzinach okaże się, że wcale nie jest taka mała
januarka biedne maleństwo bardzo się męczy z kolkami :-/ może dziewczyny coś doradzą na nie.
Patiinka mały siłacz rośnie
Indziorka na spokojnie poukładaj sobie wszystko
Czarni śliczne zdjęcie małej królewny :-)
ala1911 może zakupy jakoś pomogą w przyspieszeniu wszystkiego.
natal84 powodzenia i szybkiego porodu
U mnie od rana wiercenie w domu. Chyba przejdę się dziś do lekarza, boz przeziębieniem wcale dużo lepiej nie jest.
caroline remont idzie nie tak szybko jak bym chciała. Niestety nie zawsze można go przyspieszyć. Już niedługo nie będziesz miała tej opuchlizny i w nagrodę Alę przy sobie
gosia081145 może przy narodzinach okaże się, że wcale nie jest taka mała
januarka biedne maleństwo bardzo się męczy z kolkami :-/ może dziewczyny coś doradzą na nie.
Patiinka mały siłacz rośnie
Indziorka na spokojnie poukładaj sobie wszystko
Czarni śliczne zdjęcie małej królewny :-)
ala1911 może zakupy jakoś pomogą w przyspieszeniu wszystkiego.
natal84 powodzenia i szybkiego porodu

U mnie od rana wiercenie w domu. Chyba przejdę się dziś do lekarza, boz przeziębieniem wcale dużo lepiej nie jest.
Nie wiem czy pisac o nim Ale moze cos poradzicie Wyobrazcie sobie ze przed wczoraj mialam zatwardzenie A wczoraraj zauwazylam dziwny bol w okolicy odbytu Ja za lusterko a tam normalnie kawalek jelita mi wyszlo 

Kurcze nie wiem czy to od tego zatwardzenia czy dziecko mi na cos tam naciska i dlatego ten problem Jem duzo owocow takze az dziwne ze nie moglam sie zalatwic Dzisiaj tez mnie bardzo tam boli az siadac nie moge Hmmm identyko problem mialam rok temu jak mialam ta duza torbiel Po operacji minelo jak reka odjal Jak myslicie czy to dzieciatko naciska mi na jelito i to od tego Sorry ze tak szczegolowo ale nie wiem co mam robic We wtorek ide dopiero do gina to mu o tym powiem 

tzn Konrad zasnął razem z małym o 20 ale od 1 też nie mógł usnąć i samgadał jak najęty przez co miałam ochote go zakneblować
w końcu wyszło tak że ja wziełam Sebcia do łóżka Konrada ze sobą a Konrad spał z M u nas i udało nam sie pospać, druga nocka ciut lepiej, dzisiaj też ale i tak 4-5 pobudek to dla mnie za dużo i nie moge sie wyspać. Najlepsze jest to że w dzień śpi ładnie i to po 2-3 godzinne drzemki, a w nocy to najlepiej u mamusi na rączkach z cycusiem w buzi, musze go przestawić, próbuje wieczorem ciut przetrzymać ale nie zawsze sie udaje. Zemną chyba za to gorzej bo o wieczór to mi sie ryczeć chce, z wielu powodów, chyba głównie strach przed kolejną nieprzespaną nocką bierze góre, potem jeszcze sie martwie Konradem bo nie zbyt grzeczny jest, nie słucha sie i większość rzeczy jest na nie, braciszkiem się interesuje i uśmiecha, głaszcze przytula, pomagać mi przy nim nie chce ale widze że jest troszke zazdrosny.... mam nadzieje że mi przejdzie szybko. Konrad z początku był troszke onieśmielony bratem i bał sie do niego podchodzić w szpitalu ale w domu już było ok.