Hej! Chcialam wczoraj do Was zajrzec, ale sie nie udalo, bo dopadla mnie goraczka. Wczoraj rano czulam sie swietnie, juz wstawwalam bardziej normalnie, chodzilam i mialam super humor. Okolo 16 poszlam wziac prysznic i potem zrobilo mi sie strasznie zimno, mialam dreszcze i czulam sie fatalnie. Wlazlam pod koldre, jeszcze jeden koc i zasnelam. Obudzilam sie po jakis 2 godzinach, czulam sie jeszcze gorzej, zmierzylam temperature, a tam 39 stopni! Zadzwonilam do poloznej, powiedziala ze to w sumie normalne, bo na tym etapie sie zwieksza produkcja mleka i to moze powodowac goraczke, polecila zmoczyc glowe, wlosy chlodna woda, brac paracetamol i jesli w ciagu godziny nie zacznie spadac to dzwonic do lekarza. Na szczescie powoli jakos mi sie udalo zbic ta temperature. Dzis rano znow rewelacja, temperatura ok, chodze normalnie, humor super, boje sie co bedzie wieczorem, ale juz jest po 16 i poki co ok.
Dorotqua, Magdus gratuluje synkow!
Natal trzymam mocno kciuki!
Marzenixx jaki sliczny Twoj Tomus! Ma taka bardzo chlopieca buzie

Ja wysle dzis mojego do sklepu po te nakladki na sutki, bo tez juz sa zmasakrowane. Tylko nie bardzo wiem jaki rozmiar kupic i jakiej firmy.
Magda doczytalam, ze Marcelek ma katar, poprawilo mu sie juz troszke? Zdrowenka dla niego!
Patiinka oj Olinek tez zasmarkany, zdrowka dla Was obojga! Szkoda ze sie nie udalo z karmieniem, z mm chyba wiecej roboty, ale przynajmniej bez bolu.
Emilia chyba tak w ten sam dzien i z tego co czytalam to chyba tez mialas cc. Ja sie czuje tak roznie, rano ok, humor nawet bardzo dobry, a wieczorem juz mam dosc. Chyba przez to ze bylam pod totalna narkoza, wiec troche dluzej sie dochodzi do siebie.
Milusia tez bym chciala juz tyle wazyc co Ty! Fajnie ze Borysek ma takiego dobrego braciszka
Caroline trzymam kciuki, zeby sie juz skonczyly te wszystkie awarie u Was! Ja moja mala klade narazie tylko na pleckach. Na boku to bym sie jakos bala klasc, ze mi sie przefiknie na brzuch, no nie wiem, nie probowalam. Glowke sama sobie przekreca na prawo i na lewo. Wogole to jest wiercioch maly, ale to juz wiedzialam jak jeszcze w brzuchu byla

no i czymkolwiek by nie byla przykryta czy zawinieta, prawa raczka zawsze musi byc na zewnatrz
januarka wspolczuje bardzo kolek

Ja nie mam pojecia co w takiej sytuacji, wiec tez jestem ciekawa co Ci nasze doswiadczone mamusie poradza. Niezle z tymi suszarkami u znajomych.
Czarni jaka malutka kochana!!!
bilka kochana bardzo wspolczuje bolu, dobrze, ze sie okazalo ze to nic niebezpiecznego dla Ciebie albo synka. Mam nadzieje, ze Ci przejdzie szybko. Fajnie ze zobaczylas Marcelka
agaagaaga ja tez mysle ze Ci sie hemoroidy zrobily, bo to wtedy tak wyglada jakby cos wyszlo (zobacz sobie w google zdjecia), a to podobno jest calkiem normalne w ciazy. Mnie tak kilka dni przed porodem to dosyc odbyt bolal, bo juz tak wszystko tam na dole cisnelo, nie wiem czy mi sie cos zrobilo czy nie, ale po porodzie przeszlo zupelnie.
Patinka jaki on uroczy i slodko spi

))
Ada ja tez tak mam ze na wieczor sie gorzej czuje, wczoraj to juz mi sie plakac chcialo. Ale Ci fajnie ze tak szybko dochodzisz do siebie