• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
witam
dzis mam uczucie ze juz niedlugo mały niespokojny rozpycha sie az wszystko boli
pachwiny mnie bola i lekko podbrzucsze cieżko juz chodzic, od kilku dni ucisk mam na odbyt a jak chodze na macice , mialam dzis także mdlosci czy moze to byc juz blizko
gratulacje dla nowo rozpakowanych mam:-)
pozdrawiam

Ja tez tylko na chwile bo zmeczenie mnie dopadlo ;/ Wiec ide sie umyc i polozyc ale znajac zycie pewnie nie usne szybko jak codziennie ;/

Ala Gratulacje! Duzo zdrowka dla Was! Ale fajnie ze synus jest juz z Toba! ;-)))

Dobranoc Stycznióweczki! ;))***

natal, caroline, ala1911, dotka wielkie gratulacje!!!

biłka a Tobie dziękujemy za dzielne przekazywanie wiadomości :)

pozdrawiam Was mocno, czytam w miarę na bieżąco co się u Was dzieje, ale na odpisywanie już brak czasu, tym bardziej, że mam nawał maili z gratulacjami, na które ledwo co daję radę odpowiedzieć.
Laura coraz grzeczniejsza, już 2 noce z rzędu przespała nam tylko z dwoma pobudkami na karmienie, dobrze je, mało płacze, aż się boję pisać, że zapeszę :)

Dobranoc!

reklama
Witam

Wow ja dzisiaj pierwsza :szok: Ja juz na nogach Ide zaraz sobie naszykowac sniadanko a potem musze przygotowac sie do wizyty u gina Hmmm mam nadzieje ze cos sie dowiem w koncu Ja standardowo musze byc 2h wczesniej:no: juz u lekarza aby zajac sobie kolejke

Milego dnia dziewczyny

Wpadne pozniej po wizycie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry