Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ciekawe jak będzie u mnie
W końcowym etapie było 21,4mm. Czekam do zakończenia połogu i idę po skierowanie na rtg.

Biłka, Gosia, Agaagaaga, Flamandka, Miętowa, Maonka i Sylwia_d na Was tez przyjdzie pora. Nie martwcie się. Pomyślcie o tym inaczej. Tak jak czekałyśmy na pierwsze maluszki naszych styczniówek, tak teraz czekamy na WasJesteście teraz naszymi oczkami w głowie, bo większość już PO, więc niecierpliwi wypatrujemy Waszych porodów. Trzymam kciuki bardzo mocno za każdą z Was!
Inna sprawa, jak wiele dziewczyn pisze, szybko się zapomina dolegliwości ciążowe i pojawia się tęsknota za brzuszkiem, więc głaskać brzunie ile wlezie i delektować się spokojem, bo same widzicie jak to jest później:-) No i jestem pewna, że jak zaczniecie rodzić, to wszystkie na raz
![]()

:-)
Dziękuję Wam za odzew. Mam nadzieję, że nie tylko ja borykam się z tym tak długo. Widzę, że u niektórych dość szybko mija, tak jak u mnie przy dziewczynkach....Bądź tu mądry i oceń teraz co jest ok, a co nie
Miejmy nadzieję, że Twój synuś nie będzie często płakał, ale uwierz, że to wszystko, nawet jeśli bardzo źle wygląda, to jednak mija. Takie szkraby nie umieją inaczej komunikować nam, że coś im dolega. Czasem jest to błahostka. Na prawdę. Ja jednej nocy jak Marcyś płakał już nie wiedziałam co zrobić i go odkryłam. Płacz ustał w sekundzie. Jemu było po prostu za gorąco
I takich powodów mogą być setki, jak nie tysiące. Spokojnie. To wciąż nowa sytuacja dla Was i musicie się na prawdę dobrze poznać, ale na pewno dasz sobie radę