• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2013 :))

Flamandko, ja również 3mam kciuki za Was, aby wszystko poszło w jak najlepszym kierunku i do modlitwy o zdrówka synusia i siły dla Was też się dołączam!!

Natal, cieszę się, że odkrywasz uroki macierzyństwa i że okres tej deprechy mija :) Życzę Ci cudownych chwil z Maluszkiem i z R. :) Pamiętaj, że po burzy wychodzi Słońce :)

Tymcio rośnie jak na drożdżach :) Skończył 3 m-ce, waży jakieś 6,5 kg. Jest bardzo wesołym chlopcem i każdemu na powitanie posyła śliczny uśmieszek ;)

reklama
Witam, jestem również styczniówką. Czasem Was podczytywałam, ale nie udzielałam sie. Urodziłam córeczkę 15 stycznia jako 100% zdrowe dziecko, niestety w 8 tgodniu zycia wykryto u niej nowotwór złosliwy oka siatkówczak. Jeśeli macie ochote na pomoc to prosiłabym o polubienie fanpagea Olgi aby jak najwięcej osob dowiedziało sie o naszej córeczce: https://www.facebook.com/pages/Olga-Kostka/472689732799802 a więcej informacji na stronie www.olgakostka.pl. Pozdrawiamy

Kochane stycznióweczki - jestem strasznie dumna że włączyłyście się całym sercem w akcję dla tej pięknej maleńkiej istotki.. ja do tej pory płaczę jak patrzę na te igły i szpitale.. a tak bardzo mała
Olga przypomina mi z wyglądu moją Alusię..
PO RAZ KOLEJNY UDOWADNIACIE ŻE JESTEŚMY JEDNĄ WIELKĄ STYCZNIOWO-FORUMOWĄ RODZINKĄ :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry