Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tęskno mi za tym forum.. tyle fajnych chwil i wspomnień.. tak tu ciekawie było.. aż łezka w oku się kręci jak sobie przypomnę jak przed laptopkiem z brzuszkiem siedziałam i z wami pisałam.. na fb to już nie to samo
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę, właśnie kończę studia magisterskie na położnictwie i bardzo potrzebuje waszej pomocy w wypełnieniu króciutkiej ankiety dotyczącej porodu. Będę Wam BAAARDZO wdzięczna za pomoc. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie zajmuje 3 minuty. Jest skierowana do kobiet które już mają w domach maluchy Przesyłam linka: https://docs.google.com/forms/d/1JPR_cRIDxSorvtYla7kFvZIgyv0sC7LYuskgb5jdh_s/viewform
Czarni co tak Ci wesoło caroline oj mi też tęskno, taki sentyment... nawet podczytuje przyszłe mamy 2014 od czasu do czasu oczekiwanie jest takieee cudowne.... później też jest cudownie... mój brzdąc teraz śpi a ja nie wiem w co ręce włożyć ... tyle sprzątania... oj
a ja to by chciała żeby była reaktywacja ostatnio szukałam pierwszego mojego wpisu na styczniówkach .. ale sentyment.. teraz mamy przecudowne pociechy ale ten czas oczekiwania był wyjątkowy..
M@linka a ja z chęcią, choć nie ukrywam, że im szybciej tym lepiej
a tak serio myślę, żeby w przyszłym roku rozpocząć starania o braciszka/siostrzyczkę dla Adasia <3