• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2013 :))

pewnie ani się obejrzymy a to my będziemy gratulować mamusiom stycznia 2014 i życzyć im spokojnej ciąży :szok: tuląc w ramionach nasze malutkie pociechy :szok:

ja to bym już chciała czuć ruchy....

reklama
z niecierpliwością wyczekiwałam wątku styczeń 2013 :) łezka mi się w oku zakręciła... to już rok jak pojawił się mój Skarbek. Mój synuś choć urodził się 31.12.2011 to oficjalnie jestem stycznióweczką 2012 :) (miałam termin na 6stycznia)
GRATULUJĘ i życzę Wam spokojnych, bezproblemowych, zdrowych, wspaniałych, jedynych w swoim rodzaju 9 miesięcy (no już 8 miesięcy) :)
będę do Was zaglądać :) mam nadzieję że nie będziecie złe :-p

Gratuluje wszystkim obecnym juz na Styczniowkach 2013 mamusiom i tym co maja zamiar dolaczyc oraz tym co dolacza a jeszcze o tym nie wiedza:-D zycze spokojjych 8 miesiecy.

Niedoszla Styczniowa Mama 2012

No to i ja przywitam styczniówki2013 :) Też czekałam na ten wątek. Spokojnych i przyjemnych 9 miesięcy kochane!!

Moja Weronika w prawdzie styczniówka, ale leniuszek i urodzona w lutym :) A poczęta jakoś równy rok temu :)

Gratulacje laski! Czarni - nasza Asteria założyła pierwszy wątek i pierwsza urodziła :) Taka ciekawostka.

Dzięki dziewczyny fakt same styczniowki 2012 ale co poradzić dopiero teraz dziewczyny będą sie dowiadywać chyba na razie jestem sama jako styczniowka ale cierpliwie poczekam na resztę

reklama
Goko ja o tobie kochana nie zapomialam broń boże ale tobie jeszcze grudzien wypada dlatego tak napisałam bo według @1styczeń a tobie to jak dobrze kolarze 30grudnia dlatego napisałam że jestem sama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry