Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i na koniec mi wytlumaczyly, ze mam to lozysko na przedniej scianie, wiec ciezko im bylo dzidzie wylapac i dla mnie tez ciezko, zeby czuc jakies ruchy. A z tym, ze mam 2 kilo na minusie tez mam sie nie przejmowac, podobno jest ok, ze dziecko sobie bierze wszystko co potrzebuje, najwyzej ja jestem glodna, ale nie dzidzia. Zreszta brzuch rosnie, wiec chyba jest ok.
Ja bylam w szoku, nie wyobrazam sobie, zeby moi mi cos takiego powiedzieli. Z reszta moj tata caly czas mowi ze jak cos to mozemy przyjechac do nich do Krakowa i oni by sie bardzo cieszyli. Poza tym moj tata juz w lipcu wyslal mi pieniadze, 500£ na wozek, wiec bedzie i na wozek i jeszcze na inne rzeczy starczy. A teraz mama mojego wymyslila, ze ona nam wozek kupi, i chodzi jej dokladnieo to, zeby potem mowic ze WOZEK JEST OD NIEJ. Dziekuje bardzo za taka laskawosc po tym co oswiadczyla wczesniej z tym mieszkaniem. A najlepsze jest to, ze CIOTKA mojego chlopaka (ale ze strony taty) sie zaoferowala, ze mozemy na poczatek zostac u niej, chociaz tez ma mieszkanie tylko salon i pokoj. Ja ta jego rodzine od strony taty bardzo lubie, ale tesciowej nadal nie moge rozgryzc i nie wiem jakie zdanie sobie o niej wyrobie. Poki co nie bardzo
Teskni mi sie za moja mama strasznie, zwlaszcza jak sobie siedzialysmy wieczorem, ogladalysmy seriale, pily zielone herbatki i gadaly o *******ach :-)