Indziorka
Fanka BB :)
Hej Wam 
Marzenixx Powodzenia dzisiaj
Ja nienawidzę pogrzebów, bo pierwszy jaki pamiętam to pogrzeb mojej siostry :/ Więc mam "odrazę" do ostatniego porzegnania:/
Green flover No zakupy teraz nie zawsze poprawiają humor, ale fryzjer to co innego, tym bardziej jak się zadowolona wychodzi
Też za bardzo nie lubię rzeczy na półki, chyba że ktoś wie co chcę bo by mi to coś pasowało do wystroju i to typu ramka na zdjęcia
ellise Lilianka bardzo ładnie, ja też chciałam, ale mój się nie zgodził i drugim typem była Julcia i tak już zostało
Ja miałam w piątek wizytę i się martwię, chociaż wtedy było wszystko w porządku, bo czuję się strasznie :/ a i co do grupy- ja do Marzenixx napisałam, żeby mi zaproszenie wysłała bo bym chciała i jakoś się tak udało 
Ogólnie znowu się rozchorowałam, dzisiaj byłam na uczelni, tylko po to, żeby papiery złożyć i poinformować, że raczej cały tydzień mnie nie będzie na zajęciach. Cały kręgosłup mnie boli, głowa pęka, gorączki jako takiej nie mam tylko stan podgorączkowy... A wiatr taki mroźny jakby zaraz śnieg miał spaść, aż nauszniki sobie kupiłam
Humor też nie najlepszy, a do tego Julka mało co się rusza i denerwuję się przez to, jeszcze dwa dni takiego samopoczucia z takimi bólami to na izbę przyjęć pójdę:/ Bo chwilami się czuję taki ból pachwin i krocza, że się zastanawiam czy wszystko na pewno ok:/ Ale z pozytywów to termometr z lidla kupiliśmy
i ogólnie w PEPCO dosyć fajny kombinezon typowo zimowy za 50zł znalazłam 
Zdrówka życzę wszystkim (i chorym i zdrowym, żeby się nie rozchorowały
i siły na te jesienne dni
Marzenixx Powodzenia dzisiaj
Green flover No zakupy teraz nie zawsze poprawiają humor, ale fryzjer to co innego, tym bardziej jak się zadowolona wychodzi
ellise Lilianka bardzo ładnie, ja też chciałam, ale mój się nie zgodził i drugim typem była Julcia i tak już zostało
Ogólnie znowu się rozchorowałam, dzisiaj byłam na uczelni, tylko po to, żeby papiery złożyć i poinformować, że raczej cały tydzień mnie nie będzie na zajęciach. Cały kręgosłup mnie boli, głowa pęka, gorączki jako takiej nie mam tylko stan podgorączkowy... A wiatr taki mroźny jakby zaraz śnieg miał spaść, aż nauszniki sobie kupiłam
Zdrówka życzę wszystkim (i chorym i zdrowym, żeby się nie rozchorowały
zaraz go zagonie zeby to ogarnal.