Witam się wieczorkiem
Ja dziś znowu odsypiałam nockę i jak poległam po 15, tak wstałam o 19

Przygotowana oczywiście na kolejną bitwę tej nocy. Póki co jednak, dziewczynki śpią spokojnie....tylko ciiiiii, nie zapeszam
Troszkę w tym wszystkim zapomniałam o sobie i fizycznie czuję się paskudnie. Mąż wydał mi na jutro zakaz wstawania rano, Nie ukrywam, że z przyjemnością skorzystam. Oby tylko dziewczynki dały pospać.
Mój maluszek jest jakiś nie wyżyty. Tak kopie całymi dniami i nocą również, że aż jestem w szoku. Czy on kiedykolwiek śpi? Wątpię. Jest już chyba spory, bo jak leżę na boku, to czuję jak mnie odpycha od łóżka. Pewnie żąda zmiany pozycji

W sobotę się dowiem, co tam u niego słychać.
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia. Jesteście w trudnych chwilach na prawdę niezastąpione, bo nic tak człowiekowi nie dodaje sił, jak dobre słowa, dobrych ludzi
Januarka mój maluszek jest taki aktywny ciągle, więc nie martw się. Niektórzy twierdzą, że chłopcy tak mają;-)
Indziorka fatalna sprawa z tym choróbskiem. Powiem Ci, że ja na Twoim miejscu pewnie też bym jednak uczelnie odpuściła. Ciąża to nie choroba, ale ja np. w tym stanie w którym jestem teraz, nie byłabym w stanie na nauce się skupić. Może mało to rozsądne, ale cóż....nie zawsze wszystko jest tak, jakbyśmy tego chcieli. Zdrowiej szybko i uważaj na te bóle spojenia, bo można samemu sobie zaszkodzić. Trzymaj się!
Emila w Walii na bank takie rzeczy są za darmo, bo tu wszystkie leki i sprzęty medyczne są darmowe dla wszystkich. Dziś już nie miałam głowy pytać lekarza o to, ale w przyszły czwartek idę po zwolnienie, to zapytam na pewno skoro mówisz, że nawet GP wystarczy powiedzieć. Dziwię się, że jak byłam wtedy z tym spojeniem, to mi powiedzieli, że się nie używa w ciąży

A co do synka, to wiesz......burdello, to to, co tygryski lubią najbardziej:-) Nie buntuje się, jak każesz mu sprzątać? Bo u nas ciężko z tym i szukam sposobów na moje brzdące.
Elisse taka czarną meblościankę można faktycznie fajnie okleić jakimiś pastelowymi kolorami. Efekt będzie super. Do tego coś na ścianę, zasłonki, może malutki dywanik i będzie super
Marta cytat bombowy i prawdziwy

A pomysłów mi samej brakuje. Do szydełkowania mam dwie lewe ręce. Może książkę zacznę pisać
Marzenixx widzisz jakie my pamiętliwe jesteśmy? Tak szybko od nas nie uciekniesz;-) Jeszcze raz wyrazy współczucia z powodu wujka i światełko dla synka koleżanki \*/\*/\*/
Kaju jaką pralkę kupiliście? My mamy zamiar i sama nie wiem jaką wybrać

Zdrowa już jesteś, czy jeszcze kaszel męczy?
Śpijcie dobrze. Ja oczywiście pozdrawiam wszystkie serdecznie!