Hej kochane,
taki dzień wolny od razu ulatwia mi odpisanie
Nei wiem jak u Was z pogodą, ale u mnie jest tragedia, jest tak dennie śpiąco, że ledwo na nogach chodzę, w ogóle ostatnio nie mogłam spać, tyle koszmarów, że hej, wręcz mnie glowa bolała rano, no i wczoraj (a właściwie dzisiaj bo to już 1 w nocy była) już balam się zasnąc, a tu takie przyjemniasy mi się śniły, że tylko raz siuuusu wstawałam
Ludzie wczoraj w sklepach się zachowywali jakby na 2 tygodnie pozamykane miało być wszystko, dlatego my z M na chwilunię wskoczyliśmy po 21 do tesco, żeby ominąć ten szal ciał

. sądzę, że w tym roku sprzedawcy zniczy przed cmentarzem wcale tak dużo nie zarobią bo większość hipermarketów i większych sklepików wprowadziło mega tanie znicze..........
Odnośnie mojego samopoczucia, oj wieczorami jest mi już naprawdę ciężko, maluszek nadal bardzo aktywny, wypina się na wszystkie strony, a mnie brakuje oddechu....Już czuję trudności w zakładaniu butów, ale wystarczy chwycić dobrą pozycję i nie jest źle...Ciuszków jeszcze nie wyprasowałam, chociaż muszę się w końcu za to zabrać bo potem będzie mi bardzo bardzo trudno.....Właściwie jeszcze nie wszystko skompletowane, ale może to i dobrze bo przynajmniej nie czekam na poród jak na zbawienie tylko wiem, że muszę jeszcze pozalatwiać kilka spraw
Marta87 choinka ja mam sokowirówkę i to taką wypaśną, a jakoś nie moge się zabrać, żeby notorycznie z niej korzystać, ale się w końcu zawezmę i będę robila te soki.....
Magdazuk jak mój synuś jest chory to też chodzę przybita, po prostu odczuwam ogromną empatię i nie wiem co zrobić, żeby jemu było lepiej..Zdróweńka dla córci, może to jakiś rotawirus?
CAroline ja miałam laktator z Aventu = naprawdę super się sprawdził....U mnie kochana tez hormony wariują ostatnio niestety...Kochana, a zażywasz aspargin? I jaką masz hemoglobinkę...? Bo skurcze się biorą, albo z braku mg i potasu, albo z niskiej hemoglobinki...Odnośnie koszulek ja kupilam takie:
PIŻAMA DLA MATKI KARMIĄCEJ WADIMA R. L (S - XXL) (2722494534) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOSZULA DLA MATKI KARMIĄCEJ WADIMA R. L (S - XXL) (2722548804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Indziorka ja tez ostatnio bym jadla i jadła...
Ada ja już stertę wyprałam i teraz po malutku będę szykowała się do poprasowania, a jest to taka sterta, że muszę liczyć się z długim czasem

Super mężusiwe gotowanie mmmmmmmm.
No i cudnie, że przyznali macierzyński....
Mamaga dobrze, że przepływy dobre, lepiej częściej kontrolować, żeby czegoś nie przeoczyć...Fura wymiata

A dziewuszka już bardzo duża
Marzenixx mam nadzieję, że już troszkę lepiej....strasznie Ci współczuję bo kobietkom w ciąży trudno się choruje - nic nie można, a najgorsze jest to, że jak ktoś jest zaziębiony to tego nie rozumie i często przyłazi i zarazi...
Green Flower ja uwielbiam takie mroźne dni - jak jest -1, wtedy tak fajnie człowiek jest pobudzony, mróz w tyłek szczypie hihih

BArdzo dobrze zrobiłaś z wyrzuceniem gościa

Indziorka dobrze, że dzidziulek zmienił pozycję....mnie też czasami tak się ułoży, że mnie bolą strasznie plecy w odcinku piersiowym....Kochana przybij piątaka odnośnie koszmarów, wczorajszej nocy to byla jakaś masakra...
Malinka powodzenia z remontem, już niebawem się pewnie ogarniesz...
Januarko mnie bardzo często łapią takie bóle miesiączkowe, tudzież i skurcze - nie obawiaj się tego to jest w pełni normalne...chociaż mimo wszystko warto obserwować swoje ciało...
Martinek nie decyduję się bo faktycznie jakoś nie widzę sensu....., ale może się mylę....
Szylwias ja nie tylko stosuję peeling, ale również i kwasy, na tym etapie ciąży to nie zagraża dziecku....naprawdę...Kochana też już jestem na tym etapie, że chcę końcowki, a co to będzie póxniej

Natal84 zdrówka!
EmiliaM ja już kilka miesięcy kręcę się wokół suszarki do prania bo mam dosć suszenia wrrrrrrr....Odnośnie infekcji to już niebawem ja będę mmiała robiony posiew i zobaczymy co tam wyjdzie, niestety w pierwszej ciąży wyszedł paciorkowiec

Ja kochana też zauważyłam niezły ból bioder i spojenia ostatnio - rozłaża mi się jak nic bo gatki już coraz ciaśniejsze...
Miętowa fajnie, że wybralas położną, a ile placilaś??
Biłkabdg lepsze od pampers sensitive są dada ultrasensitive i tańsze sporo - rewelka, z gorszych rzeczy - pojawiają się w biedrze bardzo sezonowo....Kochana, a który to był tydzień ciąży? Faktycznie i ja muszę za kapciorami się rozejrzeć bo w domu chodzę w takich na basen, ale one są granatowe

i wiocha totalna bo takie większe
Alicja32 no też właśnie czytałam na ten temat, że z macierzyńskim nie ma szans....
Domiśka oj współczuję, my też z M jak jechaliśmy ostatnio do Wawy, to trakcja się zerwala i staliśmy 120 min w szczerym polu...
Afja ja też mam takie wrażenie, że już się nie mieścimy z maluszkiem w jednym ciele..., a nos to ja mam wiecznie zatkany, ale tak ciążowo od hormonów....
Elisse ja też robiłam takie podstawowe rzzeczy i 260 zł poszło nie wiem na noc....
Dotka, biłka nie ma szans na wejście ustawy od stycznia, wizja jest od połowy 2013r.
Czarni na tym etapie bąbelek może jeszcze się przekręcać, tak naprawdę po 34 tc dopiero trzeba go podświadomie mobilizować...mój też czasem zmienia pozycje, ale generalnie jest główką w dół...Nei sluchaj koleżanki, u mojej dziecko przekręciło się w 35 tc, a u drugej dopiero w 38, więc to jest żadna reguła...do konca się liczy na obrót....
Ściskam Was kochane
No i niech ten dzień minie Wam spokojnie duchowo....