gosia081145
Fanka BB :)
Witam sie wieczornie
Ale dzisiaj mam dzien nic mi sie nie chce a nudzi mi sie straszny. Moimi przyjacielami sa kanapa i pilot ;/ ah bym zapomniala no i jedzonko;d Mała to dziennie urzadza sobie dancingi w brzuszku i caly czas tancuje;D To jest niesamowite uczucie;D I musze Wam powiedziec ze to juz madra dziewczynka chodzi spac rowno z mamusia ;D
elisse jak ja sie ciesze ze glukoze mam juz za soba bo chyba drugi raz nie dalabym rade wiec trzymaj tam sie jutro
A z ubieraniem to tez mam problem ciezko sie zapiac w czymkolwiek wiec sie tym nie przejmuj;D Po ciazy to szybko wrocimy do dawnych figur zobaczysz
Czarni oj ja tez musze sie wkoncu zabrac za pranie tych wszystkich torb z ciuchami tylko kiedy bo ciagle odkladam "na jutro" . Chyba dzisiaj kazdy ma lenia
biłka odpoczywaj nalezy sie Nam
Ja tez dzis mam humor okropny. Nawet z Moim nie chce mi sie gadac;/
alice moze to te surcze przepowiadajace? Choc ja sie na tym nie znam.
kropka powodzenia na obronie
Ja tez chodze na zajecia do szkoly rodzenia i tez mam je w piatek nie umiem sie juz doczekac;D
Ja sie z Wami żegnam i ide sie olozyc i wlaczyc jakis film . Dobranoc;*
Ale dzisiaj mam dzien nic mi sie nie chce a nudzi mi sie straszny. Moimi przyjacielami sa kanapa i pilot ;/ ah bym zapomniala no i jedzonko;d Mała to dziennie urzadza sobie dancingi w brzuszku i caly czas tancuje;D To jest niesamowite uczucie;D I musze Wam powiedziec ze to juz madra dziewczynka chodzi spac rowno z mamusia ;D
elisse jak ja sie ciesze ze glukoze mam juz za soba bo chyba drugi raz nie dalabym rade wiec trzymaj tam sie jutro
Czarni oj ja tez musze sie wkoncu zabrac za pranie tych wszystkich torb z ciuchami tylko kiedy bo ciagle odkladam "na jutro" . Chyba dzisiaj kazdy ma lenia
biłka odpoczywaj nalezy sie Nam
alice moze to te surcze przepowiadajace? Choc ja sie na tym nie znam.
kropka powodzenia na obronie
Ja sie z Wami żegnam i ide sie olozyc i wlaczyc jakis film . Dobranoc;*

ale dzisiaj już po sobie sprzątnął, chyba wiedział że pani się wkurza
no ale wtedy to bez dzieciaczków
powodzenia na obronie!
i sam zaczął coś tam gadać że ostatnio był chory przez 4 tyg i tylko najzwyklejszymi lekami typu fervex się leczył.... ech szkoda gadać, no ale coś tam dostał. A zaraz po przyjściu od lekarza ten wrzód mu pękł i głupek go zaczął wyciskać
co tam że mówiłam że nie wolno, on musiał go wycisnąć bo go korciło. I tak mu jeszcze tam ta ropa siedzi i go boli, ma jeszcze robić okłady z wody i soli, zobaczymy jak to pójdzie.

Mnie boli wszystko tak, że ledwo chodzę, ale cóż....takie uroki ciąży. Jedne mają się super do końca, a inne tak jak ja, niestety nie. Trzymaj się