Witam się sobotnio,
Nie wiem czy Wy też tak macie, że czasem po nocy jest taki twardy brzuch i boli jakby sięmiało zakwasy? Ja dziś akurat tak mam i brzuch mi drętwieje w górnej partii. Średnio to przyjemne, może to BH.
Dziś mamy w planach z mężem sklejanie szuflad. Mamy na wyposażeniu takie z ikei, ale spody są zapdnięte i trzeba to naprawić. Poza tym mam jakiś zew na gotowanie dziś

Także zobaczymy jak to będzie. Chęci są, ale napięcie brzucha dokucza, więc jeśli nie przejdzie to nie będę szaleć.
Dorotqua Z tego co wiem, to zmiany w mózgu u ciężarnych to dość powszechna przypadłość

Zrobiłam wywiad w rodzinie i wśród znajomych, potwierdziło się. Także trakrujmy to jako zdrowy objaw hehe ;-) Ja np. wczoraj poczułam, że musimy koniecznie jechać do sklepu wieczorem, a jak wysiadałam z samochodu już pod sklepem to zastanawiałąm się, po co my tu jesteśmy

Tym podobnych akcji mam w ciągu dnia wiele.
A tymi ciepłymi pączkami to mi narobiłaś smaka!
Czarni Nie martw się, jeszcze zdążysz kupić resztę rzeczy dla bobaska. A z odżywek bez spłukiwania u mnie sprawdziła się z serii Pantene z taką zieloną pompką.
Ada Super, że mąż znalazł pracę bez agencji. Zawsze to inaczej i większe szanse na stały kontrakt.
Zachęciłaś mnie do zrobienia zebry. Generalnie nigdy mi ciasta nie wychodziły, ale ostatnio zrobiłąm placek owocowy i był ok. Może teraz zebra mi wyjdzie, tylko kakao muszę skombinować :-)
Ala Udanych zakupów!
Flamandko Wiem co czujesz, bo mam dokładnie to samo. Trzymaj się i pamiętaj, że rozwiązanie już niedługo.
Miłego dzionka!