Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nawet nie pamiętam
i oczywiście obiad na mieście same rarytasy tylko przeszkadza mi to że jutro już z rańca muszę wstać :-/ a standardowo na razie spać mi sie mld chce...
no cóż jutro lekarzowi pokażemy, zawsze mi wtedy przepisywali emolient do kąpieli, ciekawe jak bedzie tym razem. Też się boję takich rzeczy jak instalacje, niegdy nie wiadomo co kiedy pęknie, nie wiem jakie są te rury tutaj, mam nadzieje że w porządku, w razie co to zgłosiłam w spółdzielni z tym ciśnieniem, bo chyba wskazówka powinna być na zielonym polu a jest praiwe przy zerze

co do cewnika, tez bym się bała i w sumie nie wiem czy w tym szpitalu założą mi przed czy po znieczuleniu, przy pierwszym cc miałam po znieczuleniu i nic nie czułam
nieźle z tym karmieniem ja jakoś sobie nie wyobrażam do 2 r.ż. karmić, Konrada karmiłam rok z kawałkiem i na końcu tylko w nocy ale to była taka męczarnia dla mnie, że masakra, M wtedy pojechał z nim na urlop na tydzień to akurat się odstawił, teraz też maks do roku pewnie będe karmić, po pierwsze nie chce się męczyć a po drugie wróce do pracy i będzie też inaczej