• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć dziewczyny ja już po wizycie zaraz napisze wszystko w odpowiednim wątku a jeśli z płyty będzie dało się dodać zdjęcie to też wrzucę a jak nie to trudno bo nie mam jak pozdrawiam

reklama
My od dziś chyba wracamy do żywych, koniec sennego maratonu:) Ogródek skoszony, pomidorki podlane, zupka pomidorowa dochodzi :) Ehhh jak tak będzie jak dziś to nawet mi się podoba :D

a ja w przeciwieństwie do was owoce przede wszystkim pestkowe są na pierwszym miejscu i tak było z oliwką ja problemu nie miałam i ona też nie. chodź po porodzie nie jadłam ale jako ze z ciąży nie było nic złego. w końcu mogę usiąść ciasta upieczone torcik mojego brata cukiernika zrobiony pozostało czekać do jutrzejszego dnia :)
kręgosłup daje popalić brzuszek coraz bardziej ciekawie sie zaokrągla rano już jest dosyć spory wiec można nazwać go takim fest ciażowym :D

Zazdroszczę brzusia ;-)U nas tylko jak się czereśni najem albo po obiadku to widać :) całość brzucha ma inny kształt no i w moje ulubione dżiny się nie mieszczę, waga bez zmian no ale brzusia jako takiego ciążowego jeszcze nie widać :no:

Witam sie z soczkiem pomaranczowym i drozdzowka z serem ;)
mam wrazenie ze z kazdym dniem zuje sie coraz lepiej, choc mnie tak naprawde wmioty i mdlosci ominely ;)
fajnie ze dzis piatek wreszcie weekend, pracujace mamuski pewnie tez sie ciesza, tym bardziej ze podoga zapowiada sie letnia

ja sie rowniez witam, po kawce i po sniadanku:tak:
dzis u nas bedzie bardzo cieplutko , wkoncu troche lata :-)

teraz uciekam na drzemke z synciem bo wstalismy po 6:baffled:

buzka

Witam Was
Pogoda wyśmienita, kawka wypita, jadę zobaczyć od kiedy będzie czynny odkryty basen, bo prognoza pogody na najbliższe dni bardzo obiecująca, jutro ma być u mnie 34 stopnie :szok:

reklama
Hej ja też od rana nie śpię pobudka o 5 z cyklu wspomnienia z porodówki :-D bo akurat oliwia urodzila sie 4:04 rano. Potem udało mi sie urnac na chwilę a teraz wybieramy sie na spacer bo jest tak ciepło a popołudniu ma już padać miłego dnia wam życzę :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry