cze!
ja pitolę z tym plakatem, też nienawidzę, Bluelovi, takich zadań! Prace dla dzieci powinny być takie, by dzieci same potrafiły je zrobić! a nie do cholery, ze rodzice ślęczą i jeszcze rywalizują! I tak się wychowuje wygodnickie pokolenie! A potem zdziwko czy to w gim czy to w licku...że jedynki od góry do dołu stawiałam za prace, które na stówę dzieciowe nie były, tylko rodziców, dziadków czy jeszcze kogoś!
Ania - czytam "Jeźdźca miedzianego" - pragniesz pożyczyc?
Dona - dzięki bardzo! jedzenie polskie też może być? myślałam też, żeby Zdzisiowaty zrobił quiz w klasie, kto poprawnie przeczyta "w Szczebrzeszynie chrząsz brzmi w trzcinie". Trzymam kciuki za wyniki Twe!
Cleopatra - właśnie tak byłoby najładniej i najwygodniej, ale ja pragnę,zeby Kajcik coś zrobił, a raczej więcej niż mniej, bo kurde, ja już skończyłam szkołę!!!!!
JUstynaj - o właśnie! o legendach też niech opowie! dzięks! już ja widzę, jak On to na franca przetłumaczy, hehehehe
Delewarre - nie mam pojęcia co to za kolki są! a pokaż się w nowych włosach!
Siva - witaj w gronie! ja też z bólem głowy, ale u mnie to chyba zatoki...
Anbas - biedactwo! a co na te zatoki bierzesz? nic nie pomaga?
kurcze tak piszemy o tym podium, aż myślę, ze nagrody może są jakie przewidziane?

oprócz Bandyty, to chyba w miarę bezpiecznie byłoby rodzić się dzieciom po sterydom, bo one przyspieszają rozwoj calościowy, nie tylko płuc - ale wole nie sprawdzać
Marika - dasz radę! a okna sobie odpuść - zdecydowanie!