reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
vinga - no własnie moja lekarka rodzinna, której powiedziałam o dwóch krechach, stwierdziła że to możliwe jak ciąża tak szybko po poprzedniej.. i że chudzielce tak mają (ja do chudziń należę). Więc jak tylko na usg się potwierdzi i już ofdicjalnie szefostwu powiem to mam zamiar z dumą w ubraniach ciążowych nawet od końca drugiego miesiąca zasuwać, co tam ;) to pewnie ostatnia ciąża w moim życiu,trzeba się nacieszyć ;)

moja na pewno ostatnia ;) na razie mieszczę sie w normalnych ale widzę ze też mam lekko wypukły mimo takiej walki przed o mięsnie brzucha. Ale potwierdzam w drugiej ciązy szybko miałam ciązowy , nawet przed 3 miesiącem.
Ja nie zamierzam do końca czerwca w pracy mówić o ciązy

nie straszcie mnie - miałam nadzieję, że do lipca nie będzie śladu po ciąży, bo im później powiem w pracy tym dla mnie lepiej:rofl2: Płaskiego nie mam, bo to by trzeba było ćwiczyć, a ja szczupak nie jestem, no ale będę się łudziła. Pokupowałam sobie tuniki maskujące - zobaczymy na ile wystarczą:-p

my też nie planujemy więcej dzieci :) a z faktu, że bardzo szybko w ciążę zachodzę muszę wybrać dobą metodę antykoncepcji :-p

aga, każdej inaczej brzuszek wychodzi, więc się nie martw na zapas. moja sąsiadka, szczupła strasznie jest, a jak w ciąży chodziła to dopiero pod konie ciąży było można się kapnąć, że ona jednak w ciąży jest. niby po szczupłych osobach powinno szybciej widać

Hej dziewczyny.Otoz u nas to tez juz ostatnia dzidzia:-)potem chce zalozyc spirale.podobno jest bardzo skuteczna i nie trzeba lykac tych pastylek. Z moja systematycznoscia to pewnie jeszcze z 5 razy w ciaze bym zaszla na pastylkach:-D ledwo zdolam upilnowac moje ciazowe witaminki, mam takie co sa podzielone na 2 dawki dziennie, lepiej je tolerowalam w poprzedniej ciazy, no ale pilnowac trzeba tez podwojnie:-)

nic dodac nic ujac tylko: Zdrowie naszych ostatnich z rodow!

a ja dzis porzadkuje, mam narazie energii za 3, wiec trzeba korzystac, bo potem roznie moze byc;-)

ja sie decyduje na depo i raz na 3 miesiące zastrzyk i spokój. a że nie chcemy wiecej to skutek uboczny czyli ze mogę juz nigdy iwecej nie mieć dzieci jest efektem pożądanym

moja przyjaciólka z łodzi sie pochwaliła :)) Udalo sie , magiczny 12 tydzień przekroczony :) piąte in vitro i jest dzidzia :))) cieszę sie bardziej niż ze swojego ( przepraszam fasolko ) . To ich pierwsze dziecko , żeby sie udalo &&&&

moja przyjaciólka z łodzi sie pochwaliła :)) Udalo sie , magiczny 12 tydzień przekroczony :) piąte in vitro i jest dzidzia :))) cieszę sie bardziej niż ze swojego ( przepraszam fasolko ) . To ich pierwsze dziecko , żeby sie udalo &&&&
SUPER!!! oby wiecej takich wiadomosci!!!! Od razu sie serducho cieszy :)

reklama
Po mnie pewnie długo nie będzie widac, bo jestem raczej babeczką o roubensowskich kształtach ;) Ale nie zamierzam ukrywac. W pracy mnie nikt nie wywali (bo co to za praca, jak się na lewo jako niania pracuje)...

Tylko dziś mi jest cholernie niedobrze :/ szlag mnie trafia tak mnie muli. A tu trzeba już coś zjeśc bo mnie mój upomina żebym mu córki nie głodziła :rofl2:

Tylko czemu dziś akurat małe tornado którym się zajmuję aż tak bardzo w kośc mi daje, dokucza i męczy...
A ja nie chcę stracic cierpliwosci i podniesc na nią głosu :(

justynaj ... nie chcę straszyc, bo też nie wiem jak jest teraz. Ale mój brat jest dzieckiem spiralki... musieli na szybko ją usuwac żeby nie było jakiejś tragedii.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry