uwaga, uwaga!
Kajcisław dostał 10/10 za plakat i przemowę swą

mówi, ze gadał godzinę tak fajnie było

tu autor i plakat

Akuku- jak Twe skurcze? uważaj na się, tak jak tylko możesz!
Pustiszi - czemu się bałaś w Brukseli? że arabsko w znaczeniu?
Marika - no to spoko! tak może przeczyszczać
a jakie szczepienia po kolei wykonuje się w Polsce dzieciaczkom? bo tu, do diaska! tylko na żółtaczkę! i to nie w szpitalu! sobie poszukać trza pediatrę najpierw, no i mieć akt urodzenia międzynarodowy, bo inaczej nijak! szlag!
Kaczuszka - jeszcze nie raz zobaczysz występ malucha swego! choć wiem, ze smutno, to wiem też, że dobrze robisz!!!
ja pitolę, jak patrzę na godziny Waszych postów, to ....!!!!matko, ale ta bezsenność musi się Wam dawać we znaki!
Hope - kochana! taka kolej rzeczy

nie martw nic, Mała da radę na pewno! gorzej Ty...
Siva - kurde wiedziałam, po prostu wiedziałam

pewnie dlatego, ze ja byłam w takiej samej sytuacji...kochana, straszne kurestwo jest to! ja spakowałam walizki - inaczej nie umiałam po prostu. i nie będę już nic pisała tu. Jeśli chcesz, to mogę na priva!
Anbas - przedszkola w tym czasie to istny worek z zarazkami...zdrówka dla Kuby! niech się gilom nie daje!
Miejskibandyta - ładne to! się mi podoba! a tablecik sobie ładuj spokojnie, czyms trza zabić czas

))
Fifka - Ty masz niezłą jazdę widzę...czasu na nic jakby...ale wiesz co? chciałabym już tak

hehehe - musze to sobie wydrukować, co napisałam, zebym potem miała dowód na głupoty jakie piszę
Vinga - wiesz co? bo to wszystko jest super fajne w teorii - ta pomoc, te chęci,a praktyka...jak jest dobrze i nic się nie dzieje, to zapominają nawet najbliżsi ...