Vinguś dzięki., to na bank tam chłopa wyciągnę

U mnie najtaniej w almie za 46 zł a w markecie obok mnie 52 zł . Może do poniedziałku jeszcze będą
Jakby miała normalną teściową to bym poprosiła żeby mi kupiła ze dwie paczki 1 i ze dwie 2. Ale nie chcę jej już o nic prosić.
szczególnie ze własnie mnie wku****
Jedziemy w poniedziałek na ktg, Wyjazd o 7. 30 rano z domu. Zatem do dzieci przychodzi niania. A ona mi ze po co nianię skoro mozemy dzieci zabrać ze sobą i jej zawieźć. No tak ,tylko ze ona mieszka w zupełnie innej częsci Krakowa. dojazd do niej z malcami - godzina w plecy, Ktg mam umówione na konkretną godzinę, muszę być na czas. Zatem o godzinę trzeba wcześniej by bylo jechać. Potem kolejna godzina na odebranie dzieci a i tak mąz po powrocie do roboty idzie bo ma prace do skończenia ( jak nie skończy ktos będzie bez zębów w święta )
No i ona tekst : to ja nie zobaczę dzieci w święta ! co wy sobie myslicie.
Znowu wraca z tym samym. Jeszcze do niej nie dotarło !
No nic sobie nie myśle. Po prostu, chce zobaczyć dzieci w świeta taka sama droga od nas do nich jak od nich do nas

Tak samo mają auto

tylko że ona nie musi sie pakować , szykować, wsiada jedzie. A ja jak raz zabrałam tylko 2 bodziaki Kubie to jednego zalał piciem , drugiego przesikał