reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

zaliczylismy dzisiaj pierwszy spacer
2eg4avr.jpg

reklama
Hej pannice :) Ja tez juz padam na pyszcz :) Kulam sie ledwo ledwo a widokow zadnych mimo ze termin za 4 dni. Brzuch to tak nisko ze juz prawie na kolanach ale skurcze rzadko I wlasciwie niebolesne- tak wiec raczej szykuje mi sie powtorka z rozrywki I przenosze...
Fifka- biedny Adrianek...mam nadzieje ze juz ok...I powodzenia z zebem
Dona- ale slodziak :* do wycalowania taki :)
Pustiszi- widze ze sie wyluzowalas na maxa :)
Ja tez zero stresu mam przed porodem. Nie wiem czy to zle czy dobrze...no ale tak juz mam. Po co sie nakrecac tym co I tak nieuniknione :)
Akuku- mam nadzieje ze ci sie to szybko rozkreci albo niech da spokoj chociaz na troche bo sie bidulo wymeczysz tylko...
Hmmm..co ja jeszcze mialam...
Aha- Inomama- to co mowisz ze jest szansa ze teraz ty???? W poniedzialek tak? Mam wtedy sie tez stawic do szpitala to moze razem co wymodzimy :) hihihi

Milego dnia dziewczyny!!!

Eeee, ucieszyłam się, że może lada moment.. Ale czytam, że ta szyjka i tak niczego tak naprawdę nie wróży i można nawet przenosić. Ech. Mały, wyłaź, bo mama już się niecierpliwi ;)

Cześć.

Bandytko fajnie ze już w domu :))

Dona cudny :)

A ja zaliczam zgon , plecy mi wysiadają, nogi też. Po 17 dzwonie do gina bo moze uda sie umówić na 7 razem na ktg a potem na wizytę u niego z USG , żebym nie musiała jechać dwa dni z rzędu do Krakowa.

Musze posprzątać odrobinę czyli dla mnie to wielkie sprzątanie ;)

Czy Wam tezsie chce tak pić ? Ostatnio kroje cytrynę, pomoarańczę, zalewam wodą z lodem i mam mój napój. Potrafie wypic tego nawet i 3 l dziennie

reklama
Do góry