reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Justyna mądrze piszesz z tym jedzeniem,niestety to nasz polska mętalność...(sama tak robiłam...)Ale teraz chyba zastosuję bardziej do tego co Ty piszesz,po malutku wprowadzać stopniowo produkty i obserwować dziecko...boję się tylko ze jak się dorwę do czegoś to mnie poniesie z tym jedzeniem:-D najbardziej obawiam się niestety nabiału:/ no ale zobaczymy:tak:

reklama
Akuku, trzymam kciuki kochana za szybki koniec bóli i rychłe przyjście na świat maleństwa (oby królewny ;) ) POWODZENIA!!! i czekamy na wieści.

A ja wlasnie jestem w szoku z tym jedzeniem bo ja wogole nie slyszalam na temat diet nikt ale to zadna z kolezanek ( bo w rodzinie malych dzieci nie ma) nie robi takich restrykcji np. Z ta czekolada czy mandarynka...
Ale napewno gdybym miala dziecko strasznie alergiczne to bym uwazala niezaleznie czy polska mentalnosc, bułgarska, rumuńska, czy czeska

znowu mi niedobrze..........!!!!!!!!!!!!!!To chyba nie zatrucie:shocked2:najgorsze że ciąga na wymioty a nie mogę zwymiotować:-((skurczy nie mam na razie...)

Milusia może Zosiaczek gdzies uciska ja mam tak w kratke dzien ok a dzien tez bym w oknie stala bo duszno a najbardziej na wymioty zbiera i to tak nagle " bez orientu " :/
A moze to juz te akcje przed ??

no właśnie nie wiem o co chodzi...zastanawiam się czy nie jechać na ip...
nie panikuję,jestem spokojna,ale może lepiej żeby lekarz nas zobaczył tak na "wszelki wypadek"...?

A mi zamiast brzuch opadać, to jeszcze chyba macica się podnosi bo w końcu czuję jak to fajnie mieć zgagę...:confused2:

Bandytka, ślicznego masz tego Kajtusia:) Straszny słodziak z niego:-D Mam nadzieję, że hafciarka będzie Wam długo służyć i robota ruszy pełną parą:tak: Miałam jeszcze pytać, jak się Wam opiekuje Kajtkiem bez nadzoru babci Mariusza i Waszych mam? Pamiętam że miałaś pewne obawy, ale wierzę że nie macie z tym żadnego problemu:tak:

Milusia współczuję, oby szybko Ci przeszło. Fajnie że prawdopodobnie będziesz miała męża przy sobie jak już się zacznie, mam tylko nadzieję że do tego czasu zdąży wyzdrowieć:tak:

Fifka wychodząc dziś do kościoła też mówiłam m, że super pogoda by wziąć bobasa na spacer;-) Póki co przespacerował się w mamusi brzuszku:-D A termin niby na dziś...

Akuku, trzymam kciuki, by nie wyglądało to tak, jak Justyna pisze - ileś godzin zostawiona sama sobie, mam nadzieję, że jesteś już po:)

Pustiszi zostało Wam jeszcze ok. 11 godzin, więc gwałć męża, biegaj po schodach, lataj z mopem - a może akurat mały zdąży wyskoczyć:-D Mój szwagier zażyczył sobie chrześnicę na 17.01 (czyli jego urodziny) i obawiam się, że może mu się to życzenie spełnić:-p

Jeżeli chodzi o to jedzenie to też nie będę próbowała wywalić wszystkiego, ale z cytrusów i czekolady przynajmniej na początku zrezygnuję. A potem zobaczymy, jak mała będzie reagować:)

Zawsze to Cie uspokoi... Moze warto sprawdzic
ja jak mi tak sie "zbiera" patrze cisnienie czy nie za duze i czekam czy to nie to zatrucie :/
a ginka jak zapytalam ze zle mi nie dobrze to stwierdzila ze wyniki okej i do mnie " czy mam swiadomosc ze bedzie jeszcze gorzej?"

Bandytko moja luska strasznie ulewala jak sie urodzila i tak jej zostalo do ok 7 miesiecy chodzila w sliniaku :OO ale badania robione i to nie byl refluks nie wiedomo co to ;O a jak byla noworodkiem to jadla tak lapczywie i szybko ze nie wiem kiedy miedzy polykaniem oddychala a pozneij najczesciej bylo chlust :O a mi z cycków lecialo tak szybko mleko ze sie nie dziwie ;O

akuku ciekawe jak u cb sytuacja gratuluje ze niedlugo dzidzia bedzie przy tobie zazdroszxcze cholernie :*********

pustiszi jak tam ;D??? heh idzie cos?

z pierwszym porodem mi wody nie odeszly a teraz mi sie tak marzy to i jak czytam jak wam wody odchodza to lezka sie kreci ;((

magsus biedna trzymam &&&& zebys wyszla ;(

reklama
Jagus - po wczorajszym bara to myslalam ze umre tak nmie w pol zginalo ale dzisiaj tylko czekam az maz wroci z pracy dam jesc wygonie myc i davaj davaj!! Co by zdarzyc przed polnoca hehe ;)

Blue - ja tez czekam jak chlupnie :( jakbym miala termin cc to bym nawet palcem nie ruszyla a tak taka dupna nieswiadomisc :/ i cichoooosza buuuu

Do góry