reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2014 :)

Magsus - masakra! Spokojnie, wszystko jest dobrze, dobrze, że nianię miałaś przy sobie. Chyba poniekąd Cię rozumiem, bo mój Kajtula ma czasami taki jakiś bezdech, powietrza nie może złapać i trzeba mu pomóc - robi usta jak rybka i próbuje się zachłysnąć powietrzem, dopiero jak go klepnę i dmuchnę w twarz to się uspokaja. Dobrze, że się cała ta sytuacja dobrze skończyła!

Inomama - z tymi rozmiarówkami to jakaś masakra! My też ubranka o 56 do 68 :) Dzisiaj Kajtek w nocy topi się w śpiochu 62 :) a za dnia męczy w za małym 68.

Vinga - nie obwiniaj się, ćwiczyłaś, działałaś, a brak efektów to nie Twoja wina! Będzie dobrze.

Ugh!!! Byłam na wizycie u ginekologa ostatnio i się okazało, że mam hemoroidy cholercia. Leczę je teraz maścią i czopkami, ale czy to przejdzie? Miała któraś coś takiego? Do duszy.

reklama
magsus- Boże! wspolczuje przezyc kochana... jak maly ma teraz katar i kaszel go meczy to juz sie spinam,ze nie nabierze powietrza a takie cos to chyba bym spanikowala...:zawstydzona/y:

Jutro mamy wizyte u lekarza z bioderkami- trzymac kciuki!:-)

Magsus- super ze ta nianie mialas przy sobie. Współczuję nerw. A po twoim wpisie to co chwila do Paulinki zaglądałam ze strachu ze przeciez nie slychac takiego duszenia a jak spie to nie zauwaze:( straszne.

Magsus... Współczuję nerwów, dobrze że miałaś nianię...
U nas jak alarm brraku oddechu się włączył to spać potem z nerwów nie mogliśmy. Mały spał przeciągnął się i przestał oddychać, alarm go wybudził....

magnus, straszne, wspolczuje zdenerwowania.
Ale Twoja reakcja- super, uratowalas dziecko! opanowalas panike i robilas co trzeba. Tego gratuluje :)

A z ciekawosci, jaka masz nianie? ja mam angelcare ac401, niania+monitor, ale moja chyba nie pokazalaby duszenia jak Twoja :/

No a u mnie Laura spi dodatkowo na brzuchu. Ja obok samego lozeczka. Jak spi normalnie to zaraz sie budzi

JAK TO JEST Z TYMI PROBIOTYKAMI W KROPELKACH, mi zkrystalizowal sie, wzielam nowa butelke i tam wszystko jest zkrystalizowane

Boże Magnus az mi ciarki przeszly po plecach bo ja czesto malego zostawiam spiacego i ide wlasnie do kuchni a mam na pietrze albo sie wykapac i jakos zawsze pewna ze on sie odwroci jak cos bedzei sie dzialo albo ze lezy na boczku.

Vinga mysl pozytywnie, skoro cwiczylas a nie ma poprawy to widocznie ten gipsik jest potrzebny, tylko bardzo uciazliwy, moze nie dla malego ile dla ciebie, jak teraz go kapiesz? mam nadzieje ze po sciagnieciu i po kolejnych cwiczeniach bedzei juz poprawa. dobrze ze to teraz jest zauwazone a nie jak maly juz chcialby chodzic bo wtedy byloby bardziej uciazliwe. bedzei dobrze

Mirka ja mam nianie Baby ono ale jej to juz wogole nie wierze i nie polecam.czyste dziadostwo

Kasia trzymam kciuki za bioderka malenstwa. oby bylo wszystko dobrze

Bandyta nie pomoge z hemoroidami

a ja dziewczyny tez nie wiem juz co robic, maly dzisiaj w nocy co godzine poplakiwal i widzialam ewidentnie ze to sprawa brzuszka, albo baczki sie zbieraja albo po porostu boli i nie wiem od czego, moze chleb razowy ktory zjadlam na kolacje byl dla niego za ciezki

DONA u mnie Laura do 23 marudzila a w nocy ok. Ok pod warunkiem spania na brzuszku. Teraz od 8 tez spi na brzuszku i jedynie to jej pomaga. A dajesz cos z symetykonem np Espumisan, Infacol itp. Ja zauwazylam ze jak daje Espumisan ten mocniejszy po 3 krople regularnie to jest lepiej. No i teraz ten delicol

BANDYTA czopki Proktis M sa bardzo dobre. Ja po porodzie nie meczylam sie z hemoroidami tylko rok krwawilam i okazalo sie, ze to pekniecie nie gojace sie. Zauwazylam, ze dieta na te rozne problemy pomaga. Ten Colon C jest rewelacyjny. Mialam probki, mozna w necie zamowic

Ostatnia edycja:
reklama
Magsus - jeny dobrze że byłaś opanowana i że udało się małej złapać oddech nie dziwie sie ze byłaś roztrzęsiona każda by była !

jade na usg zaraz opieprzy mnie na bank lekarz za młodego coś czuje w kościach

Jeny te dzieciątka nasze takie do schrupania !!!!!!!! A jak oglądam wasze smerfy to widzę dopiero jak szybko rosną ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry