• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

hej laski :*
dziś byliśmy w szpitalu skontrolować nóżki. efektów ćwiczeń brak :( władowali nas w gips :( a ja siedzę i ryczę, że to przeze mnie, bo za lekko rozciągałam mu nóżkę.
wybaczcie ale dołka podłapałam

reklama
NISIAO popros o skierowanue do gastrologa, znajdz lepszego pediatre, nawet prywatnie. Zmien tego co ci mowil tak malo karmic bo Laura od urodzenia po 2 cycach wypijala 60 ml MM.
Sa syropy na apetyt np Citropepsin tylko nie wiem jak u takiego malucha

Vinga... przytulam. nie obwiniaj się - przecież każda chce jak najlepiej dla maluszka ... Będzie dobrze - pomyśl że za jakiś czas nie będziesz pamiętać, a to tylko pomaga Gabrysiowi ....
wiem, że trudno to przełknąć, jak się patrzy na maluszka, ale będzie dobrze....
A do kiedy macie gips?

VINGA nie obwiniaj sie. Moglabys czuc sie winna jakbys wcale nic w tym kierunku nie robila. A ty jezdzilas do specjalisty, cwiczylas. Synek nie wie co teraz sie z nim dzieje to tak nie bedzie mu to przeszkadzalo. No i juz, nie placz bo on to wyczuje, ze jest cos nie tak

heloł!

Laura ma tak: 4450 kg, 55 cm i 36 główka - a sie urodziła 3230 kg i 50 cm, a w wypisie 2900
pieluchy mamy 2, a ubranka od 56 do 68:) taka rozmiarowka...

z wysypka ok, akurat dzis, cholera jasna psiakrew, prawie nic nie miala...:)i kazal mi jesc mleko i przetwory, bo sie wykoncze, o! a w poniedzialek idziemy sie szczepic:3 zastrzyki i 1 doustnie. A przed szczepieniem zero badania, bo po co ? pediatra tako mi rzecze. Przecież dziś ją widzi?:):):)

A Laurka dziś się obudziła tylko raz! od 22 spała do 3:30, a potem dopiero o 8, yupi!!!!!!!!!

Siva - czapki z głów za pita zrobienie, mnie to zawsze obecny mąż robi - jezu jak to brzmi!!!!

Yoanna - wysypka u Was zniknęła? a Ty masz dietę bez białkową?

Magsus - Laurka nic nie odrywa! na brzuchu spać tylko lubi, ale ćwiczyć nic a nic! a ponieważ i tak płacze za długo przez refluksy, to żal mi specjalnie do łez Ją doprowadzać i w związku z powyższym mało co umie!

Milusia - jak wyniki Malej?

bede edytowac...

dzięki dziewczyny. gips mamy na razie na 2 tygodnie, potem znów cwiczenia i być może znów gips. i tak w koło dopóki nie będzie dobrze. a gdy nie poprawi się a on będzie chciał już stawać na nogi to niestety operacja :(

reklama
Vinga bedzie dobrze zobaczysz! Jestes zawzieta I twarda babka. Po gipsie bedziecie cwiczyc I napewno sie poprawi. Glowa do góry kochana!!!

U nas tez dzisiaj rekord spania. Mala zasnela jak zwykle kolo 20 I spala ciagiem do 2 a potem do 6. Potem sprobowalam dac jej cycucha, pociagnela kilkanascie razy I padla do 8.30 :)
I u nas tez ubranka w rozrzucie 56-68 a pampki ciagle 2. Dupke to ona chuda ma :) w dwujkach ciagle sporo luzu I jeszcze troche w nich posmiga :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry