Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak jak byś karmiła dziecko praktycznie na siedząco,jego brzuszek ma być równolegle do Twojego(mniej więcej) i masz rację temu się denerwuje bo go bardziej pali na leżąco...Powiem Ci że karmię ją tak od wczoraj i widzę znaczną poprawę,choć ona i tak jest bardzo cierpliwa i mało płacze...Milusia, u nas tez refluks :/ My dopiero jutro mamy wizyte u lekarza. A Ty chyba tez karmisz piersia jesli pamietam dobrze? jak to robic w pionie??
Moj dzis w ogole piersi nie chcial chwytac, wlasnie przez pozycje lezaca, possal minutke i zaczynalo go palic, wtedy pionowanie, potezne odbicie, i znowu: piers na minute, nerwowka, pionowanie itd... Karmienie trwalo tak dlugo, ze maluch zasnal zmeczony podczas pionowania na moim ramieniu :/ Oczywoscie glodny byl i za 10 min sie obudzil z krzykiem. W koncu laktatorem odciaglelam 60ml (wiecej sie nie udalo) i nakarmilam go butelka na lezaczku - udalo sie i maluszek szczesliwy po jedzeniu gaworzyl do mnie
Ja tez podziwiam mamy z dwojka i trojka dzieci - dziewczyny, jestescie wielkie i nie dajcie sobie wmowic inaczej. Szacun ogromny![]()
dla mnie teraz posiadanie jednego dziecka to pikuś przy tym co miałam przy małych bliźniakch... to dopiero była jazda,jak sama musiałam ich wykąpać,nakarmić przebrać itd...
a do grzecznych nie należeli
... muszę zacząć myśleć co i jak bo robię w domu...szkoda że nie można na zapas posprzątać i ugotować, bo nie wiem jak to zorganizuję z moją szaloną 3 chłopów małych...