• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

idę poleżeć, bo coś mnie boli w dole brzucha. zaaplikowałam sobie nospę i idę z małym na drzemkę.

ktoś wie gdzie się podziewa Diablica? napisz kochana co tam u ciebie

Aga, koleżanka ze szpitala mówiła, że miała okazję posiedzieć trochę w wannie podczas skurczy. to w wodzie było jej dobrze a gdy wyszła to po ścianach z bólu chodziła. także chyba woda trochę łagodzi te bóle

zmieniłam avatara i sama siebie wśród wpisów nie poznaję :P

reklama
Siwete slowa justynaj!!! jeszcze bedziemy marzyc o tym zeby juz sie porod zaczal :)
Ja bylam tak ogromna na koniec ciazy ze ledwo sie turlalam. A o ubieraniu samodzielnym butow to juz w ogole zapomnij!!!! Cale szczescie rodzilam w czerwcu wiec klapki i baleriny dawaly rade... A teraz to nie wiem jak to bedzie:szok::szok::szok:

vinga
jaki ladany awatarek :)

Rodziłam w lutym ,4 lutego po terminie grubo to wiem jak to jest ;) W ostatnich 2 tygodniach nie mogłam wsadzić nóg w swoje buty zimowe ;) a po porodzie zaraz w nie wskoczyłam bez problemu.

Justynaj :) wlasnie jestem pełna optymizmu ale gdzieś tam z tyłu głowy jakby ktoś co chwile szeptał o tych właśnie minusach a sama siedze w domu do wieczora to mnóstwo myśli tych złych mnie skubie :)

wiem co to znaczy całymi dniami być sama. Byłam tak w pierwszej ciązy zgrożonej którą musiałam leżeć. Oj bywa cięzko ale pomyśl że masz pod serduszkiem małego czlowieczka i dla niego musisz być spokojna ;)
A poza tym masz teraz nas ;)

nie dzieciowo ale pilne ;)
moja siostra ma już niedługo urodziny ( kolejne 18- naste) i nie mam pojecia co jej kupić najlepiej przez inetrnet bo będę ją widziała dopiero w lipcu. To maniaczka ksiązek, nie ma jeszcze rodziny , mieszka z rodzicami. Za perfumami, kosemtykami nie przepada, jedyne co to jakieś serie eko ale tego ma sporo ;) ubrań też jej nie kupię bo nie wymiarowa. i osiwieje bo nie mam pomysłu co . pomożecie ;)

Ostatnia edycja:
dona - oszczędzaj się kobieto! masz w razie czego kogoś blisko Cię, by pomógł? mi też dziś słabo bardzo, no ale 30 stopni jest...

Pustiszi - nie ma większej panikary niż ja, a nie czułam nawet kiedy mnie zszyto. Zawsze znajdziesz opowieści mniej straszne i bardziej straszne. Ty będziesz w tej grupie"mniej straszne":)

Anisen - ale jak to? dzień seksu? a my gości mamy...i co zrobić teraz?

Vinga - a to z Twego ślubu avatarek?

idę zaraz do szkoły, coby dziada zwanego dzieckiem odebrać. Dziś poinformował mnie rano łaskawie, ze bedzie dziś na podwórku do 22, bo jutro wyjeżdża na stałe już do Polski Jego najlepszy kolega i będą się żegnać...się zastanawiam czy alka seltzer szykować...

donoszę, że po drzemce jest mi jeszcze gorzej :confused2: mogłam się nie kłaść, bo teraz się czuję jakby ktoś mnie do pralki wsadził

Inomama, tak to zdjęcie z mojego ślubu, wiązanka i kawałek Natanielka w brzuchu :tak:

Anisen, skoro jest maniaczką książek to może jakąś książkę jej kup i po sprawie :)

reklama
Vinga89 - ja też jak wyrzmięta po godzinnej drzemce jestem zastanawiam się czemu wcześniej obiadu nie zrobiłam bo teraz uuh...

Anisen - skoro książka to może Stephenie Meyer - Intruz, to ta babka co napisała sage zmierzch. Intruz podobnie bije rekordy popularności.

Inomama - wydaje mi sie że gdy niunio bedzie coraz większy to, to moj strach przed nieznanym porodem bedzie sie pomniajszał ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry