reklama

Styczeń 2014 :)

hej, dziewczyny

tak czytam Was i widzę,że wiekszość z Was ma już duże doświadczenie... Wczoraj zamiast oglądać film do północy z tych nerw, powinnam zalogowac sie na formum i pogadać z Wami :) bo na USG byłam i nic... A raczej wiecej niż ostatnio ale głównego gościa, tam gdzie widac go ju być powinno, nie widać... Według nich to 6 tydzień, ja czuję,że ta moja ciąża jest o tydzień młodsza. To znaczy, że nie skończył się szósty tydzień, tylko szósty się dopiero zaczyna. Tak bardzo chciałabym,zeby było wszystko w porządku :sorry: za tydzień kolejne USG, pójdę i zobaczymy. A jak to było? Kiedy na USG zobaczyłyście swoje Kruszynki?

i-ga83 - ale nie bylo maluszka widac tylko czy jak? Jest pecherzyk chociaz???
Ja bylam na pierwszym usg wg. om to byl 6tyd 5 dzien - wiec teoretycznie to juz serduszko powinno byc!!! A tam ledwo pecherzyk 2.8mm byl i lekarz powiedzial ze napewno nie 6+5 tylko wg niego 5+4 i na kolejnym usg mlode juz bylo i wiek sie zgadzal dokladnie z wyliczeniami lekarza.
Tak ze sprawa ciagle otwarta mysle :) Glowa do gory!!! :-)

reklama
hej, dziewczyny

tak czytam Was i widzę,że wiekszość z Was ma już duże doświadczenie... Wczoraj zamiast oglądać film do północy z tych nerw, powinnam zalogowac sie na formum i pogadać z Wami :) bo na USG byłam i nic... A raczej wiecej niż ostatnio ale głównego gościa, tam gdzie widac go ju być powinno, nie widać... Według nich to 6 tydzień, ja czuję,że ta moja ciąża jest o tydzień młodsza. To znaczy, że nie skończył się szósty tydzień, tylko szósty się dopiero zaczyna. Tak bardzo chciałabym,zeby było wszystko w porządku :sorry: za tydzień kolejne USG, pójdę i zobaczymy. A jak to było? Kiedy na USG zobaczyłyście swoje Kruszynki?
bądz dobrej myśli, ciąża może byc młodsza a wtedy jest szansa że dzieciątko dopiero się ujawni. 3mam kciuki żeby tak właśnie było

Dziewuszki wlasnie zaczynam weekend :) Koncze robote i fruuuu do domku. NIe wiem czy dam rade zagladac przez weekend bo jutro jedziemy na zachodnie wybrzeze irl. i nie wiem czy drapne gdzies na tablecie neta. Wiec jakby nie to zycze wszystkim udanego, cieplutkiego i leniwego weekndu!!! :-) Ja sie pobycze na plazy - a co!! :)))
Trzymajcie sie babeczki :)

A mnie ta pogoda drazni wiecie, im wiecej slonca, tym gorzej,popieprzylo mi sie cos.caly czas mi niedobrze,najlepiej jak usiade gdzies w cieniu:cool2:
Anbas milego weekendu zycze!

U mnie na początku 6 tygodnia był tylko pęcherzyk natomiast juz 8 tygodnia mój kropcio był widzialny i ginka pokazywała mi układ krwionośny serduszko chłopak rozpoznał a ja szczerze nie dostrzegłam nic

Hej Dziewczyny...ja dzisiaj bylam w Krakowie w firmie, zdać auto sluzbowe, pogadac z Szefostwem..i ogolnie bardzo fajnie...w sumie cieszyli sie z ciązy, gratulowali..mowili ze czekają na mnie po macierzynskim....wiec ogolnie super...uspokoilam sie...i teraz oficjalnie jestem juz na zwolnieiu:)
Jedynie co to ta droga mnie wymęczyla...niby to 160km w jedna strone, potem caly dzienw firmie i powrto...kiedys to nie byl problem a teraz padam poprostu...wiec ide odpoczywac:)

i-ga83 ja byłam na pierwszym usg w 6tyg1dz. i było widać lekką kreseczkę (4mm) i pęcherzyk. Więc wydaje mi się, że musisz troszkę poczekać i się nie stresować :) Jeszcze kilka dni i zobaczysz upragniony przecinek z serduchem ;) Pęcherzyk przecież musi zejść do macicy i zacząć się zagnieżdżać :) Więc cierpliwości, będzie ok :) Pozdrawiam

A ja właśnie zaraz zamykam drzwi i zostawiam cholerną Warszawę na dwa dni i będę się byczyć :D papa

Jak coś nowego Cooka to moze bym jej kupiła ;) ale jak coś choćby sprzed kilku miesięcy to na pewno ma ;) ja sama czytałam go kiedyś namiętnie i faktycznie dobre ksiązki :))

Wróciłam z egzaminu taka zmęczona ze ledwie żyje. Pytałam aż godzinę dłużej niz w planie przewidziane bo tumany przyszły i nie zajrzeli nawet do notatek przed . Ba jeden sie tłumaczył że zeszyt zgubił. A teraz mąz poszedł do pracy i ja sama z malcami do 24 to nie odpocznę.

Na pocieszenie robimy sobie ryż z truskawkami i śmietaną na kolacje ;) jak już przytyć to przynajmniej od dobrego ;)

reklama
Anisen, my mieliśmy dziś makaron z truskawkami i śmietaną. z ryżem jeszcze nie jadłam.
padam, już zapowiedziałam mężowi, że jutro pół dnia będzie się małym zajmować a ja będę się w łóżku wygrzewać. chyba syrop z cebuli muszę sobie na kaszel zrobić bo już wytrzymać nie mogę :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry