• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Pustiszi (oj trudny masz ten nick, muszę kilka razy sprawdzać czy dobrze napisałam) ja dziś obiadek na szybko robię, makaron z truskawkami:) makaronik już ugotowany, jeszcze tylko zblenderować truskawki trzeba :) i gotowe. Intruz bardzo fajna książka, teraz film wyszedł na jej podstawie ale nie umywa się do książki
Anisen, to może coś z "dekoracji domu" tu wybór jest duży :) coś pamiątkowego na półkę?

reklama
Dziewczyny, mnie pewnie przez weekend nie będzie ;) Jedziemy do moich rodziców pobyczyć się wsród sadów :) I nie wiem czy będę miała wenę żeby kompa odpalać.
Więc póki co, miłego weekendu życzę, bawcie się wspaniale, czujcie się jeszcze lepiej :)
Zdrówka :)

Anisen -tak myślałam właśnie z tą wróżką...:) ale ponieważ ja mam z tym narąbane i czary odprawiam sobie, to...:)
a może karnet do siłowni/basenu albo kina/teatru?

Salli - wybycz się za wszystkie czasy:)

ja w 1/4 Cyganeczka, więc wiesz...:) uroki, klątwy, tarot, te sprawy, hehe

chodzę co jakichś czas, ale traktuję jako wizytę podbudowującą, bo zawsze wychodzę zadowolona i mam powera na następny miesiąc wielkiego. I tak, sprawdziło się nieraz. Ale czy wierzę? w Boga można wierzyć, a w karty...

jeden jedyny raz mi wróżyła cyganka i sie nie sprawdziło ;) nic sie nie sprawdziło bo powinnam mieć tylko jedna córkę i tyle ;) a i sama ją wychowywać.

Anisen, to ci wywróżyła przyszłość. chyba dobrze że się nie sprawdziło

mi męża cyganka wywróżyła ale wcale ją o to nie prosiłam. po prostu krzyczała za mną na ulicy, że cytuję "blondyna mam w sercu". powtórzyło się to na studiach (inna cyganka, inne miejsce), tak samo zobaczyła mnie i to samo wykrzyczała :P a blondyni nie w moim typie więc po mnie to spłynęło... no a teraz, mój mąż.. 100% blondyn hehe więc jednak poleciałam na platynę :-)

reklama
hej, dziewczyny

tak czytam Was i widzę,że wiekszość z Was ma już duże doświadczenie... Wczoraj zamiast oglądać film do północy z tych nerw, powinnam zalogowac sie na formum i pogadać z Wami :) bo na USG byłam i nic... A raczej wiecej niż ostatnio ale głównego gościa, tam gdzie widac go ju być powinno, nie widać... Według nich to 6 tydzień, ja czuję,że ta moja ciąża jest o tydzień młodsza. To znaczy, że nie skończył się szósty tydzień, tylko szósty się dopiero zaczyna. Tak bardzo chciałabym,zeby było wszystko w porządku :sorry: za tydzień kolejne USG, pójdę i zobaczymy. A jak to było? Kiedy na USG zobaczyłyście swoje Kruszynki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry