czesc
kamag, ja placilam 300zl za rota 1sza dawke, Niefajnie masz z ta piersia, lepiej jak siva mowi sprobuj zta poradnia. Albo zadzwon do swojej poloznej srodowiskowej. Ja do mojej juz 2x dzwonilam po zakonczeniu patronazu - raz przez telefon mi poradzila w sprawie laktacji, a raz wpadla po pracy - aniol kobieta, naprawde
Dona, kopniak tez ode mnie

Dobrze ze juz sie uspokoilas, ale powiem Ci, ze rozumiem, ja tez mam tendencje do zamartwiania sie.
Teraz zauwazylam, ze maly sie mocno odgina do tylu i marwie sie, ze ma zbyt mocne napiecie miesniowe, juz pytalam pediatre, kazala obserwowac
Kasia, ja tez z tych co lubia sport i slodycze

bez zcekolady zycia sobie nie wyobrazam, a ptasie mleczko to moj nalog, zwlaszcza capuchinno albo kokosewe, ech

sie rozmarzylam.
Fifka, 100laty dla Adrianka, i duuuzo zdrowka
tamtusia one jakos inaczej mierza te dzieci, moj tez jak ja mierze ma mniej cm

ja dzis mate pierwszy raz rozkladam

juz aparat przygotowany
Caro, witaj

im nas wiecej tym weselej

Opowiedz wiecej o swojej pociesze
Akuku, Ty moja najwieksza motywatorko do cwiczen!! Kobieta-silaczka, 3ka dzieci i cwizcenia 3 x dziennie? Wiec ja tez zaczelam, a co

bylam wczoraj pobiebac jak maz z pracy wrocil, dzis lydki mnie tak za@@@, ze szok!!
ale pod razu lepiej sie czuje, uwielbiam biegac

Ja mialam kupe po tygodniu przerwy w srode

poszlo na cale plecy, az po kostki

Ale i tak bylam przeszczesliwa. Dziwne rzezczy mnie teraz uszczesliwiaja, kiedys nowe perfumy, teraz niemowleca kupka
papagu, 7,5 godziny snu. super, gratuluje

tez tak chce, u nas ciagle 5 to max
Trzymanie kciukow pomoglo; Leos nie wlapal zadnego wirusa. U nas 2 dni pelne emocji, wczoraj usg moszny, dzis kolejne szczepienie, na pneumokoki.
I cudowna niespodzianka!! USG wykazalo, ze to nie przezpuchlina, ale tylko WODNIAK

Tak sie ciesze. Sa szanse, ze sie wchlonie i zabieg nie bedzie potrzebny. CO prawda obustronny, ale nie jest tak niebezpieczny jak przepuchlina, bo nie ma ryzyka uwiezniecia

Lekarz co prawda mowil, ze przepuchlina i tak moze sie pojawic, ale wazne, ze nie ma jej teraz i licze, ze bedzie dobrze

Dzis szczepienie zniosl bardzo dzielnie, maly bohater, teraz spi jeszcze.
U nas taka ladna pogoda, 18 st w sloncu, a zauwazyzylam dziwna rzezcz, i wczoraj i dzis u lekarzy.
Wczoraj byla dziewczynka 2miesieczna, ubrana w rajtuzki, body z dlugim rekawem, na to spodnie, bluza i KOMBINEZON i kocyk !! dzis 2 maluchy, blizniaki, kazdy mial body, welurowy pajacyk kombinezon, kocyk i to wozkowe okrycie.
W co ubieracie swoje maluchy teraz na spacery?
U nas pajacyk bawelniany, na to skarpety, cienkie rekawiczki, cienka czapeczka i to wszsytko, jako druga warstwa robi kocyk, ktory czasem w czasie spaceru odkrywam, oczywiscie jeszcze okrycie w gondoli, bo troche wieje. Ale jakby nie wialo, to chyba bym juz zdjela...