Hej kochane...
Ajaja... jestem taka zestresowana że oj.... :-( Mam podejrzenia że coś nie "pykło" i..... chyba jestem w ciaży....
W styczniu zrobilam zastrzyk antykoncepcyjny... w lutym dostalam potwornego krwawienia ( to chyba @... trwalo 2 tygodnie ) i do dzis cisza... zastrzyku wiecej nie robilam, w kwietniu przeszlismy na prezerwatywy (wcześniej liczylam na zastrzyk) no i @ brak... do tego od miesiaca boli mnie brzuch jak na @... leci ze mnie że chodzę sprawdzać "czy to nie już?" i ogólnie mąż mówi ze mam permanentnego PMSa - nie musi mówić.... sama to wiem....
Dzisiaj lece zrobić test bo oszaleje... więc trzymajcie kciuki za negatywny wynik bo chyba się załamie jak w ciąży jestem...
Anbas Ania Nisiao kurcze tak was czytam....dobrze że karmię piersią.... bo maly je to je.. tyje i nie muszę nic liczyć... (nawet nie mam jak...) Powodzenia kochane... teraz gorąco to i my mniej jemy!
Inomama mi się podoba najbardziej 2 ale wybrałabym 3 bo ma krótki rękaw... a nie wiem jak u was ale u nas UPAŁ!
Ania ja bym wybrała 2 tą z czerwoną kokardką!
Marika czytałam na alergikach... boże biedna ta mała...może faktycznie jakiś alergen jej przeszkadza... albo wątroba była obciązona po tylu antybiotykach... :-(
Vinga hahaha o tym samym pomyślałam widząc tą tabele skoków rowojowych... Adrian też ciągle w skoku
Dona cieszę się że rehabilitacja daje efekty! Pięknie! Oby tak dalej!!
Przepraszam jeśli kogoś pominełam... ale już Adrian marudzi i muszę spadać...
Aaaa i cycowe mamy! Dajecie maluchom pić w te upały?? Ja zaczęłam dawać wodę z sokiem lub wodę. Dosłownie po pare łyczków. Bo kurcze jest strasznie gorąco.... ja pije co chwilę i jakoś nie wyobrażam sobie tego ze mu się nie chce pić.