reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

INOMAMA, PUSTISZI no własnie proboszcz niczym król i nic na to nie poradzisz

u nas też upały... dlatego spacer z samego rana bo w południe sie nie da wyrobić

reklama
Jeny po wielkich bojach mały zasnął ile płaczu to całe miasto chyba słyszało i gorączka 39 prawie bardzo bardzo szybko o 18 zaszczepiony o 19:39 juz miał 38,7 nic to trzeba teraz małego pilnować :(

Wytestowalam sie dziewczyny za wsze czasy dwa razy raz wyszło nic ani jednej kreski a na drugim wyszło ze nie a ja mamglupie wrażenie jakby mi cos przy cipuli nisko skakalo aaa i boli podbrzusze nie na okres a h wie na co ... Musze iść ta cytologie zrobić wybadac sie bo dygam moze jaka torbiel albo co ....
Dzisiaj kupiłam małemu płatki takie rozpuszczają sie w mleku bede zagęszczala na noc moze bardzie tyle mleko sie zrobi... Eh jeszcze jestem rozemocjonowa tym testem i zmartwiona małym bidulek moj :(

Nic to ide spac bo przed 12 musze mu temp zmierzyć koooolorowych snów życzymy we dwóch !

PUSTISZI biedny synu. Co on tak źle reaguje na te szczepionki.
Dobrze, że na teście 1 kreska. Oj mogę sobie wyobrazić jak dygalas

Hej kochane...

Ajaja... jestem taka zestresowana że oj.... :-( Mam podejrzenia że coś nie "pykło" i..... chyba jestem w ciaży....

W styczniu zrobilam zastrzyk antykoncepcyjny... w lutym dostalam potwornego krwawienia ( to chyba @... trwalo 2 tygodnie ) i do dzis cisza... zastrzyku wiecej nie robilam, w kwietniu przeszlismy na prezerwatywy (wcześniej liczylam na zastrzyk) no i @ brak... do tego od miesiaca boli mnie brzuch jak na @... leci ze mnie że chodzę sprawdzać "czy to nie już?" i ogólnie mąż mówi ze mam permanentnego PMSa - nie musi mówić.... sama to wiem.... :(

Dzisiaj lece zrobić test bo oszaleje... więc trzymajcie kciuki za negatywny wynik bo chyba się załamie jak w ciąży jestem...

Anbas Ania Nisiao kurcze tak was czytam....dobrze że karmię piersią.... bo maly je to je.. tyje i nie muszę nic liczyć... (nawet nie mam jak...) Powodzenia kochane... teraz gorąco to i my mniej jemy!

Inomama
mi się podoba najbardziej 2 ale wybrałabym 3 bo ma krótki rękaw... a nie wiem jak u was ale u nas UPAŁ!

Ania
ja bym wybrała 2 tą z czerwoną kokardką!

Marika
czytałam na alergikach... boże biedna ta mała...może faktycznie jakiś alergen jej przeszkadza... albo wątroba była obciązona po tylu antybiotykach... :-(

Vinga hahaha o tym samym pomyślałam widząc tą tabele skoków rowojowych... Adrian też ciągle w skoku :-D

Dona cieszę się że rehabilitacja daje efekty! Pięknie! Oby tak dalej!!

Przepraszam jeśli kogoś pominełam... ale już Adrian marudzi i muszę spadać...

Aaaa i cycowe mamy!
Dajecie maluchom pić w te upały?? Ja zaczęłam dawać wodę z sokiem lub wodę. Dosłownie po pare łyczków. Bo kurcze jest strasznie gorąco.... ja pije co chwilę i jakoś nie wyobrażam sobie tego ze mu się nie chce pić.

Oj przechodzi :( kurcze cała noc spoko choc marudził okropnie to bez temp o 6 zasnął i śpi no to ja po cichaczu rozbieram ten nic mierze a tu 38,5 matulu juz jest po czopku nie spadło po godzinie dałam nurofen no i próbuje zasnąć ale marudzi wyciera ciagle buzie Pielucha i sie chowa :/

A z testem to dygalam okropnie pozniej poszłam zmywać naczynia i moj m wola z łazienki "skarb 2 kraski!!" OdloYlam talerz spuscilam głowę ide do łazienki rece mi sie spocily a tak 1 kreska a ten "no to jak juz jestes to Wyrzuc bo dziecka nie bedzie :)" ale tez miał dyganie niby nie ale lukał na ten test cochwila zreszta ja tez :/

Fifka - to sie porobiło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pustiszi- biedactwo:(
Fifka- ja też zaczelam dawac wodę. Przegotowujesz najpierw?
My zaraz na spacer bo pozniej upał a podworka brak :)

Ohoho no to widzę, że @ po porodzie lubi płatać figla :-D no mnie zalało w końcu, ale teraz mam taki dziwny śluz:eek:

Fifka daj znać jak po teście :-) u was upały a u mnie buuuuuuu chmurzyska, wiatr i 9 stopni :(((((

Pustiszi :-( tak myślałam o tym szczepieniu, powiedz a kiedy był ostatnio szczepiony?

Fifka, ja daję wodę.
Pustiszi, biedny Niklasęk :-( My 1. szczepienie mieliśmy późno, teraz czas na 2. i jakoś zwlekam.
Przyjechali moi rodzice - odetchnę :-)

reklama
Witam
Dzwonilam dziś do p doktor u której byłam prywatnie. Niestety wciąż coś przerywalo. Będę dzwonić wieczorem.
I będę powoli na sztuczne przechodzić. W lipcu akurat skonczy 6msc a w czerwcu będziemy przestawiać się. Przez ta dietę głodową mam mniej pokarmu. Waze 50kg a przed ciążą 53. Dość już tego ratowania się
FIFKA spokojnie, ciąży nie ma.
A po antybiotykach powinno już się poprawić z tymi enzymami. Ona ma 3, 5 razy za wysokie. Na pewno alergie jakiś ją tak drażni i szkodzą wątrobę
Mi mówili nawet w upał nie dopajac
PUSTISZI ale dowcipnis. Biedny synus
KMAG tak trzeba przygotowywać

Do góry