dzien matki sie zbliza

nasz pierwszy

poslalam mezowi meza z lista prezentow, ktore by mnie uszczesliwily./ Zdziwil sie, ze ma mi cos na dzien matki kupowac, ze przeciez Loes sam to moze zalatwic

Niezly numerek, co?

ale mezczyzni sa bezmyslni jesli chodzi o takie okazjonalne akcje, wole sie wiec zabiezpieczyc

chce zapamietac moj pierwszy dzien matki jako cos super

na liscie sa kupony do salonow kosmetycznych na zabiegi upiekszajace i wyszczuplajace, karnet na silownie, kilka kosmetykow "lepszych" (moze nie lepszych, ale drozszych

) ktore mi sie marza juz jakis czas

ciekawe co wybierze Leos
a teraz leze przed wiatrakiem i sie chlodze, kurka, ale super pogoda
Ania, 110 to super wynik

moj w upaly w ogole nie ma apetytu, nie dziwie mu sie wcale, tez jesc mi sie nie chce. Jak zje 70 to jestem zadowolona. Za to w nocy wsunal 210ml, nadrabial straty z dnia
Dona, powodzenia z cora u dentysty
Marika, trzymam kciuki, zeby laurki probelmy szybko sie skonczyly, biedna malutka. Dobrze, ze dzieci potem szybko zapominaja i radoscie rosna. I ty chudzinka juz jestes. przy takiej diecie nic dziwnego, ze pokarmu brakuje, moze rzeczywiscie butla u was do lepsze wyjscie, albo chociaz czesciowo butla
Pustiszi, te szczepienia to dranstwo jedne :/ ze tez nie moga opracowac czegos mniej bolesnego i delikatniejszego w dzialaniu. No zesz, czlowieka w kosmos wysylaja, drukarki 3d robia, a ulzyc naszym dzieciom nie potrafia :/
Kamag, ja caly zycie w bloku, i zawsze mi to pasowalo. Ale od jakaiegos czasu marzy mi sie domek z ogrodkiem

i drzewami i cieniem
Fifka, trzymam kciuki za test! oby to nie ciaza!
VInga, u nas tez ostanio caly czas skok rozwojowy. maly caly czas czegos chce, ale nie wie czego

a moze wie, tylko ja glupia nie rozumiem o co chodzi?

kto wie ?
Sylvka, dzieki, juz posylam
Inomama, u nas tez wody niestety nie chce :/ kupuje takie soczki dla dzieci z hippa i rozcienczam dodatkowo woda tak pol na pol, albo bardzo slabe herbatki. Moze jak bede stopniowo zmiejszac ilosc "smaku" to wode zalapie.
Na spotkaniu bylysmy we 4, 4 mamy i 4 dzieci, dwie male dziewczynki i dwoch chlopcow

Mala Ania troszke starsza, bo ma juz pol roczku i trzy styczniowe urwisy

Zdjecia owczym sa i to w ilosci jak na 3 godzinne spotkanko ogromnej

ale napewno zrozumiecie, nie moge publikowac zdjec innych dzieci bez zgody mam. Sama tez bym nie chciala zeby ktos zdjecia mojego bez mojej wiedzy umieszczal gdzies

ale zabawa byla przednia
Obnizacie juz lozeczko na dolne pietro? U nas stopy coraz czesciej wystaja ponad gorna krawedzia jak maly lezy w poprzek lozeczka i zaczynam sie zastanawiac nad tym krokiem