reklama

Styczeń 2014 :)

Hej dziewczynki! Jak tam mija wam dzień dziecka???

Nasz Adrian ostatnio BARDZO nas zaskoczył... Pamiętacie jak pisałam ze Konrad w wieku 5 miesięcy wstawał? Nawet zdjęcie starszaka wstawiłam wtedy :-) A o paru dni Adrian z pozycji "siadu" wstaje... normalnie niech tylko poczuję ręce to koniec... Kija połyka i ku wielkiej radości stoi!

adii.jpgadiii.jpgkonn.jpg

(Miny to on zawsze robi zajefajne do aparatu... niech tylko zobaczy że trzymam go w ręku od razu wielkie "OOOOOO" :-D )

Normalnie jestem w szoku... pewnie tak jak Konrad koło 10 miesiąca już sam pójdzie...

Akuku heh... mądry polak po szkodzie...też bym się zdenerowała... nie ma co... :-( Na przyszłość musisz sama robić zdjęcia... jest takie powodzenie "umiesz liczyć, licz na siebie"... szkoda ze tyczy się to również męża... :-(

Siva
naj naj!!! :-D

Milusia i na zdrowie! Adrian też sam zadecydował o rozszeżeniu diety i już wcina z nami zupki :-) Z mięskiem czekamy do 7 miesiąca życia.

Kasia oh... uroczę... cudowne są takie widoki.... :-)

Hope hahaha tak... odkąd mały je "normalne jedzenie" zapachy są super!

ugh... chłopaki już marudzą... idę ich wykąpać...

Załączniki

• adii.jpg
    adii.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 77
  • adiii.jpg
    adiii.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 75
  • konn.jpg
    konn.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Fifka juz mi przeszla zlosc.. fakt ze on w glowie nie ma wizji jaka ja chcialam zribic na zdjecuach... poza ty zamieszanie bylo .wybaczylam juz. Pogodzilismy sie... pozniej wstawie zdjecia te co mam..

A twoj Adrianek slodko stoi ;) moj Emil te juz stoi i tak jak Twoj Adrian poczuje raczki i juz chop... swoja driga jak to jest ze dziecko nie umie stabilnie siedziec a stac juz oj tak ;) hehe.

Kupilismy jakis czas temu Emilkowi jumperoo fisher price ..i w sumie schowalismy ja... ale dzis stwierdzilam ze jak on tylko stac chce to wyjmuje i nawet siega nogami do ziemi a jak sie cieszyl ;) hehe

A probowalas lampe w aparacie wylaczyc ?? Moj takie miny robi jak blyska...

Przypomnialam sobie ze Alex i Viki mieli po 4 m jak saadzalam ich w takie jumperoo ale ti byl tygrys z kupusia puchatka i to takie na framuge tylko... teraz mam tez juz na framuge ale framug wystajacych nie mam wiwc jumperoo kupilam i jest sto razy lepsY ;) z tylu mu az za glowe wystaje wiec jak sie gwaltiwnie odchyli to ma bezpiecznie ;) calego go trzyma az pod pachy ;)

Wiadomo E na dlygo go wsadzac nie bede ale zawsze cos ;) tymbardziej ze lezec nie chce ;);)

Ale klade go na mate bo tam ladnje cwiczy obkrecanie sie a jeszcze tego nie robi ;) hehe.

Załączniki

• 1401643015717.jpg
    1401643015717.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 68
  • 1401643054286.jpg
    1401643054286.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 68
Akuku hehe jaki zainteresowany :)

Nie chodzi o flesh... ma radar na aparat. Uśmiech znika i robi wielkie oczy. Dzisiaj tak się fajnie turlal i pelzal... (bez problemu sie obraca ze az strach go gdzieś polozyc. Podczas przewijania mi ucieka :-) ) chcialam nagrac filmik ale zobaczyl aparat i koniec, zmarł. Konrad z kolei uśmiechał się do aparatu :-)

Ja sie Adriana boje troche stawiac. Od dzisiaj zdjęcia zrobilam ale tak to tylko na siedzaco. Jeszcze troszkę :-)

Ostatnia edycja:
Dobra, wcięło mi posta...
Dzięki za życzenia dla Julki :)
My już po świętowaniu rodzinnym dziś, ale bez tatusia, bo jak zwykle w takich sytuacjach wypadła mu służba :( Julia zadowolona z prezentów, Lenka zasypia przy cycu. Ogólnie weekend udany.
Fifka, szok że Adrianek już staje! Pamiętam, że Julka miała 10 miesięcy jak zaczęła stawać.
Dziś Lenka wykąpana pierwszy raz w większej wanience, bo ta z komody kąpielowej zrobiła się za krótka na wodne harce. Teraz kąpie się w tej po Julce, takiej standardowej.
Życzę Wam spokojnej nocki :)

Ostatnia edycja:
Siva w 10 miesięcy moj starszy chodził bez trzymania :-) na roczek biegal i się wspinal juz.

Heh... szkoda ze tatusia nie bylo ale znam ten bol...

Fifka ja tez nie stawiam jeszcze a przynajmniej siw staram a w tym jumperoo on wystarczy ze lekko dotknie podlogi i sie buja ;)

Co do stawania i chodzenia to Alex stawal mial 4 miesiace chodzil jak mial 9 a Viki stawal jak mial 4 chodzil jak mial 8 miesiecy.. wiec pewnie "niedlugo" bedzie chodzil Emil. Choc szczerze powiem ze wolalabym jamby zaczal chodzic po roku bo wtedy bardziej rozumie co do niego mowie ;) a tak jak Viki chodzil..i jakoes mowienie nie wolno poczekaj nie dzialalo hehe.

Sorki za jakoac ale zeobilam zdjecie telwfonem z wyswieylacA aparatu bo na kompie mam wirusa i musze gdziesc zgrac zdjecia. Jak bede miala to wstawie ladniejsze ;)

Załączniki

• 1401651084165.jpg
    1401651084165.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 72
  • 1401651130422.jpg
    1401651130422.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 71
Tort wygladal super jak go wyjelam z lodowki...ale niestety zdjecia byly robione po ponad 2 godzinach stania w cieple... no i ja wszystkie wiezyczki i figurki nakladalam na ciey tort

reklama
AkukU no wyobrażam sobie jak jest Tobie przykro,na pewno kosztowało Cie to wiele pracy,juz wymyślanie samej koncepcji a potem wprowadzanie jej w zycie i na prawde jak dla mnie zdjęcia są fajne,super to wyszło bardzo.
Fifka o jestem w szoku wielkim,że już staje ,ale super że już ćwiczy,Śliczy chłopczyk

a ja ostatnio tez zauważylam,że Kinga jak ja położe do łóżeczka to unosi główke i nóżki i robi sie taka kołyska :) tak sie napina bardzo jakby do siedzenia :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry