Dona Kinga ma znamie też taką myszkę,plamke brązową umiejscowioną na kości guzicznej(miejscu zakończenia rowka przy pupie i tam ma to znamie ktore nachodzi na oba pośladki) mielsiżmy już po porodzie zalecone,żeby to skontrolowac i tak jeździmy co pol roku na kontrolę a przy okazji trzeba obserwować.
Kasia ach te zeby,no to gratulacje kolejnego ząbka,teraz to sie posypie,oby to dobrze znosił.Fajnie że masz już porządki tak do przodu u mnie nie ma jeszcze tej Magii świąt,jakoś tego nie czuję i porządki w tyle.
Marika wspolczuję teraz tego użerania się z choróbskiej,samej to cięzko,bo nawet nie możesz sobie pzowolić połozyć się w ciagu dnia a ktos si,e zajmie dzieciaczkami,zdrowia duzo zyczę.
Kaczuszka jak takie zmęczenie dopadnie to nie dziwne,że potem cche się od tego uciec,odocząć.
Powiedźcie mi czy jest możliwe,żeby Kinga zaraziła się bakterią jaką ma corka 6miesięczna M,wykryto u dziewczynki w moczu tą bakterię Klebsiella ...
W ndz się widziałyśmy i Kinga chwyciła zabawki od tej dziewczynki i jak to dziecko,zaraz do buzi. To był moment.
Teraz mam stresa wielkiego czy się nie zarazi tą bakterią
Kinga,jeszcze by teraz tego brakowało...
Co prawda ta malutka dostaje teraz antybiotyk,ale mam stresa czy sie nie zarazi Kinga....
U nas też katar,nagle we wtorek zaczęlo sie w nocy,w dzień leje sie z nosa,w ruch woda morska,frida,sól fizjologiczna i syrop lipomal na wszelki wypadek.
No i dziś było lepiej w nocy i w dzień już nie było tragrdii także chyba bez sensu iść do lekarza na kontrolę hmmm?
Dziś byłysmy u alergologa i czywiście inny pomysł na podawanie lekow ,ale diagnoza podobna co dermatolog,że to nie AZS,ŻE Nie wygląda.
Mamy wprowadzać stopniowo do mleka Nutramigen co dzien to jedną miarke wiecej normalnego mm,dobrze myślę?że tak lepiej zrobić?
za dwa tygodnir kontrola i ammy odstawic zyrteć a nadal podawac ketotifen tylko.Maść sterydowa tylko 3 dni a dermatolog przepisala na 7 dni,dlatego ze wszystkim się wstrzymywalam aż do momentu wizyty u alergolog,także zobaczymy.